First Camp Ekerum

First Camp Ekerum vid Kalmarsund bjuder inte bara på en av Sveriges mest solsäkra platser med härliga bad i Kalmarsund. Här finns dessutom massor av kul aktiviteter för alla åldrar – från golf på två fina banor i närheten till hinderbana, hoppkudde och pool med störtvåg.

Till våra säsongsgäster som tänkt ställa upp tidigare! Pga av mycket regn är det inte möjligt att komma under påsken då marken är mycket sank. Vid frågor hör gärna av er.
Ni kan nå oss på tel: 0485-564700 måndag – fredag kl. 09:00 – 16:00.

Telefonnummer till campingen: +46 485-564700


Sök boende
Våra erbjudanden!

Bo 3 dygn betala för 2

Vi tycker allt för få utnyttjar Sverige och våra destinationer på våren, därför erbjuder
vi nu er möjlighet att få en natt gratis när […]

Betala med Collector!

Nu kan du betala din semester i den takt du själv vill. First Camp samarbetar med Collector, vilket betyder att du
antingen kan betala hela […]

Ingen bokningsavgift med onlinebokning

Gör du din bokning online bjuder vi på bokningsavgiften (telefonbokning 95 kr). Vill du dock säkra upp favoritstugan eller platsen och boka via kartan […]

Alla erbjudanden

Våra Stugor

Våra Stugor

Stugtyp 1

Stugan är ca 30 kvm och har 2 rum med 4 bäddar, minikök med kallt och varmt vatten, kylskåp, kaffebryggare, mikro, och TV. Dusch & WC. Täcken och kuddar för fyra personer. Altan med utemöbler.

Stugtyp 2

Stugan är ca 18 kvm och har två rum (1 våningssäng samt 1 bäddsoffa) och är utrustad med minikök med kallt och varmt vatten, kylskåp, kaffebryggare, Dusch & WC samt TV. Täcken och kuddar för fyra personer. Altan med utemöbler. Parbyggd stuga.

  • Stuga 1 ekerum camping
  • Stuga 1 Ekerum camping
Stugtyp Stugtyp 1 Stugtyp 2
Boyta  30 kvm 18 kvm
Rum 2 2
Bäddar 4 4

Stugtyp 3

Stugan är ca 17 kvm och har 1 rum med 4 bäddar, minikök med kallt och varmt vatten, kylskåp, mikro, kaffebryggare och TV. Dusch & WC. Täcken och kuddar för fyra personer. Altan med utemöbler.

Stugtyp 4

Stuga med två sovrum, kök med spis/ugn, kyl, kaffebryggare, TV samt 1 bäddsoffa. Dusch & WC. Uteplats med utemöbler.

  • Stuga 2 Ekerum camping
  • Stuga 3 ekerum camping
Stugtyp Stugtyp 3 Stugtyp 4
Boyta  17 kvm 23 kvm
Rum 2 2
Bäddar 3 4

Stugtyp 5

Stugan har 2 rum för 4-5 personer minikök med kallt vatten, kylskåp, kaffebryggare och TV. Täcken och kuddar för fem personer. Altan med utemöbler. Parbyggd stuga.

Stugtyp 6

Stugan är ca 15 kvm och har 1 rum med 4 bäddar, minikök med kallt vatten, kylskåp, TV och kaffebryggare. Dusch & WC finns i servicehus. Täcken och kuddar för fyra personer. Altan med utemöbler. Parbyggd stuga.

  • Stuga 5 Ekerum Camping
Stugtyp Stugtyp 5 Stugtyp 6
Boyta 20 kvm  15 kvm
Rum 2 2
Bäddar 4-5 4

Stugtyp 7

Stugan har 1 rum med 1 våningssäng (nedre slafen bredare) 2-3 bäddar, kylskåp, mikro, TV och kaffebryggare. Täcken och kuddar för tre personer. Altan med utemöbler. Fristående stuga.

Stugtyp 8

Stugan har 1 rum med 1 våningssäng (nedre slafen bredare) 2-3 bäddar, kylskåp, mikro, TV och kaffebryggare. Täcken och kuddar för tre personer. Altan med utemöbler. Fristående stuga.

Stugtyp Stugtyp 7 Stugtyp 8
Boyta 10 kvm 8 kvm
Rum 1  1
Bäddar 2-3 2-3
Tänk så skönt att slippa trängas på semestern! Gräddhyllan är på hela 70 kvm och här finns gott om plats för den stora familjen. Läget är fantastiskt med endast 50 meter från havet. Avnjut en härlig frukost tillsammans på den möblerade verandan.Stugan har tre sovrum, kök/allrum samt badrum med dusch, toalett och handfat. Köket inkluderar all tänkbar utrustning såsom stor matplats, kyl/frys, spis/ugn, mikro, kaffebryggare samt TV.
  • Boyta: 70 kvm
  • Rum: 3
  • Bäddar:

Fiskarlängan

Bo bekvämt i vår renoverade fiskarlänga.

Laxen

Lägenhet med ett rum och 5 bäddar (1 bäddsoffa och 1 våningssäng där underslafen är en dubbelsäng) samt ett riktigt kök(kylskåp, spis/ugn, mikro,kaffebryggare) med matplats. TV, WC, varmt och kallt vatten. Det finns täcken och kuddar för fem personer. Altan med utemöbler för härliga campingkvällar. Tillgång till dusch finns i servicehus

Flundran

Lägenheten har 4 bäddar (2 våningssängar). Utrustad med minikök med kallt och varmt vatten, kylskåp, mikro, kaffebryggare, WC, TV. Det finns täcken och kuddar för fyra personer. Altan med utemöbler för härliga campingkvällar. Dusch finns i servicehus

Laxen Flundran
Boyta 34 kvm 15 kvm
Rum 1
Bäddar 5 4

Litorinabyn

Hus A

I dessa hus av större modell bor du riktigt bekvämt. Huset har fem sovrum. Det är därför ett bra alternativ för både större och mindre sällskap. Huset är fullt utrustat och ni kan bo upp till 10 personer i huset. Det finns kök och badrum med golvvärme, tvättmaskin och alla bekvämligheter du behöver. Stugans läge gör att det är ett kort promenadavstånd ner till First Camp Ekerums härliga strand.

Boyta: 104 kvm inkl. loft
Rum: 5 rum
Bäddar: 10

Hus B

I dessa hus av större modell bor du riktigt bekvämt. Huset har tre sovrum samt sovloft. Det är därför ett bra alternativ för både större och mindre sällskap. Huset är fullt utrustat och ni kan bo upp till 8 personer i huset. Det finns kök och badrum med golvvärme, tvättmaskin och alla bekvämligheter du behöver. Stugans läge gör att det är ett kort promenadavstånd ner till First Camp Ekerums härliga strand.

Boyta: 84 kvm inkl. loft
Rum: 4 rum
Bäddar: 8

Hus C

I dessa hus av större modell bor du riktigt bekvämt. Huset har två sovrum och sovloft. Det är därför ett bra alternativ för både större och mindre sällskap. Huset är fullt utrustat och ni kan bo upp till 6 personer i huset. Det finns kök och badrum med golvvärme, tvättmaskin och alla bekvämligheter du behöver. Stugans läge gör att det är ett kort promenadavstånd ner till First Camp Ekerums härliga strand.

Boyta: 68 kvm inkl. loft
Rum: 3 rum
Bäddar: 6

Hus A Hus B Hus C
Boyta 104 kvm 84 kvm 68 kvm
Rum 5 5 3
Bäddar 10 8 8
Våra villavagnar
Bo bra med stor komfort i någon av våra villavagnar. Finns i storlekar från 30 till 40 kvm och med 6 bäddar.

Villavagn typ 9

Villavagnen har tre sovrum (4 enkelsängar, 1 våningssäng) kök med kallt och varmt vatten, spis/ugn, kylskåp, kaffebryggare, mikro, TV samt Dusch & WC. Täcken och kuddar för 6 personer. Altan med utemöbler.

Villavagn Emeraude

Villavagnen har tre sovrum (1 grandlit, 4 enkelsängar) kök med spis/ugn, kyl/frys, mikro, kaffebryggare, TV samt Dusch & WC. Denna villavagn har även Air Condition. Täcken och kuddar för 6 personer. Altan med utemöbler.

Villavagn Granada

Villavagnen har tre sovrum (6 enkelsängar) kök med kallt och varmt vatten, kyl/frys, spis/ugn, kaffebrygg, mikro, TV samt Dusch & WC. Det finns täcken och kuddar för 6 personer. Altan med utemöbler i västerläge. Havsutsikt.

  • Villavagn Ekerum Camping
Villavagn 9 Emarude Granada
Boyta 30 kvm 40 kvm 40 kvm
Rum 3 3 3
Bäddar 4-1 6 4-1

Visa lediga stugor i Ekerum – Välj ditt bokningsdatum

Från: Till:

Våra Camping- & tältplatser
Aktiviteter
Information
Bildgalleri

Bildgalleri