First Camp Eriksöre

eriksoire_logo_cmyk

Till First Camp Eriksöre strax söder om Färjestaden på Öland är hela familjen välkommen – inklusive människans bästa vän. På campingen kan du träna lydnad och agility eller ta ett dopp i hundbadet. För oss tvåbenta finns cykelbilar, äventyrsgolf och hoppkuddar när lekhumöret bubblar i kroppen.

Vi öppnar säsong 2015 den 30 april.
Ni kan nå oss på tel: 0485-39450 måndag – fredag kl. 09:00 – 16:00.

Telefonnummer till campingen: +46 485-394 50


Sök boende
Våra erbjudanden!

Bo 3 dygn betala för 2

Vi tycker allt för få utnyttjar Sverige och våra destinationer på våren, därför erbjuder
vi nu er möjlighet att få en natt gratis när […]

Betala med Collector!

Nu kan du betala din semester i den takt du själv vill. First Camp samarbetar med Collector, vilket betyder att du
antingen kan betala hela […]

Ingen bokningsavgift med onlinebokning

Gör du din bokning online bjuder vi på bokningsavgiften (telefonbokning 95 kr). Vill du dock säkra upp favoritstugan eller platsen och boka via kartan […]

Alla erbjudanden

Våra Stugor

Våra Stugor

Gemytliga små stugor belägna i lummig backe, ca 400 meter till stranden. Stugorna är på 17 kvm och har 4 bäddar, fördelade på två våningssängar eller en våningssäng och en bäddsoffa. I övrigt har stugorna dusch och wc, utrustat pentry, kylskåp och tv. På verandan finns utemöbler för 4 personer. Perfekt stuga för dig som vill ha en campingsemester i stugform på Öland.
A3 är endast för 2 personer och är ej husdjurstillåten
Husdjurstillåtna.
Alla våra stugor är rökfria.

 • Boyta: 17 kvm
 • Rum:
 • Bäddar: 4
En enkel campingstuga med närhet till lekplatsen på campingen. Det är bara mellan 300-350 meter till stranden så du har närhet till havet. Stugorna är på 15 kvm och har 4 bäddar fördelade på en våningssäng och en bäddsoffa eller 2 st våningssängar. I stugan finns utrustat pentry, kylskåp, kallt vatten och tv. I servicebyggnaden som ligger mellan 50-150 meter finns dusch och WC.
Husdjurstillåtna.
Alla våra stugor är rökfria.
 • Boyta: 15 kvm
 • Rum:
 • Bäddar: 4
Bo med utsikt över havet i en röd liten stuga med vita knutar. På den mysiga altanen slår du dig ner i de sköna utemöblerna och njuter av den vackra solnedgången över havet.

De två sovrummen innehåller två bäddar vardera och det kombinerade köket/allrummet innehåller pentrykök med kylskåp, micro, kaffebryggare samt matplats för fyra. I stugans badrum finns alla bekvämligheter såsom dusch, toalett och handfat.
Husdjurstillåtna.
Alla våra stugor är rökfria.

 • Boyta: 25 kvm
 • Rum: 3
 • Bäddar: 4
Lyxa till det på semestern i vår stora och modernaste stuga med alla tänkbara bekvämligheter, bara 350 meter från stranden! Stugan är fullt utrustad med kaklad dusch och toalett, samt altan med utemöbler.Stugan är på 50 kvm, plus ett rymligt sovloft. Här finns 8 bäddar fördelade på tre sovrum, varav ett är sovloftet. Det finns dessutom allrum med tv, kök, kylskåp, ugn, micro, diskmaskin, kaffebryggare samt matplats.
Husdjurstillåtna.
Alla våra stugor är rökfria.
 • Boyta: 50 kvm
 • Rum: 4
 • Bäddar: 8
Bo med gott om utrymme och bekvämligheter för den stora familjen. Med endast 400 meter till badstranden så kan ni räkna med många glada dagar vid vattnet. Utanför stugan finns en trevlig altan med utemöbler där man gärna avnjuter en god frukost eller läser en bra bok.Ett av sovrummen har våningssäng – alltid lika populär hos barnen! Två av sovrummen har två enkelsängar per rum och i allrummet finns två bäddsoffor, där man somnar gott till en film på TV.I köket finns kyl/frys, spis/ugn, micro och kaffebryggare. I badrummet finns dusch och WC.
Husdjurstillåten.
Alla våra stugor är rökfria.
 • Boyta: 77 kvm
 • Rum: 4
 • Bäddar: 10

Villavagn Typ 2

Modern standard, ca 250-300 meter till stranden.
Fräscha villavagnar på 36 kvm med dusch/wc. 3 st sovrum, 6 bäddar. 2 st rum med enkelsängar samt 1 rum med dubbelsäng. Ett fullt utrustat kök med kylskåp, spis, micro och kaffebryggare. Stort luftigt vardagsrum med soffa och Tv.
321 husdjurstillåten
Ej husdjurstillåtna

Villavagn Typ 3

Fina villavagnar i toppskick, ca 250-300 meter till stranden. Villavagn typ 3 är på ca 35 kvm och har 4 bäddar, dusch och wc. Köket är fullt utrustat, micro, spis, kyl, frys och kaffebryggare. Tv, gemensamhetsrum med soffor, köksbord och stolar. Altan med utemöbler.
337 ej husdjur
Husdjurstillåtna.

Villavagn Typ 4

Fina villavagnar i topp skick, ca 250-300 meter till stranden. Villavagn typ 4 är på ca 35 kvm med 4 bäddar, dusch och wc. Köket är fullt utrustat, micro, spis, kyl, frys och kaffebryggare. Gemensamhetsrum med Tv, soffor, köksbord och stolar. Altan med utemöbler.
Samtliga priser är angivna i SEK inklusive lagstadgad mervärde skatt.
Finns både husdjurstillåtna och ej husdjurstillåtna

Villavagn Typ 2 Typ 3 Typ 4
Boyta 36 35 35
Rum 2
Bäddar 2+dubbel 4 4
Pris från kr kr kr

Villavagn Typ 5

Villavagnar nära lekanläggning, ca 100-250 meter till stranden. Fullt utrustade med dusch och toalett samt en trevlig altan med utemöbler. Storleken är 32 kvm och vagnarna har 6 bäddar fördelade på tre sovrum. I allrummet finner du ett kök, kylskåp, ugn, micro, TV och kaffebryggare.
359 ej husdjurstillåten
Husdjurstillåtna.

Villavagn Typ 6

Fin super lyxig villavagn i topp skick, ca 250-300 meter till stranden. Villavagn typ 6 är på 45 kvm och har 4 bäddar, duch och wc. Köket är fullt utrustat, micro, ugn, kyl frys och kaffebryggare. Surroundljud kopplat till Tv i egen lounge med soffor, köksbord och stolar.Tvättmaskin. Altan med utemöbler.
Husdjurstillåten

Villavagn Typ 7

Fina villavagnar i topp skick, ca 250-300 meter till stranden. 45 kvm, 4 rum, 6 bäddar – ett sovrum med två enkelsängar(60cm) och ett sovrum med två enkelsängar (70cm) samt ett rum med dubbelsäng(140cm) , duch och wc. Köket är fullt utrustat, micro, spis, kyl frys och kaffebryggare. Gemensamhetsrum med Tv, soffor, köksbord och stolar. Altan med utemöbler.
Husdjurstillåtna 308, 318, 334
Ej husdjurstillåna

Villavagn Typ 5 Typ 6 Typ 7
Boyta 32 45 45
Rum 2
Bäddar 2+dubbel 4 6
Pris från kr kr kr

Visa lediga stugor i Eriksöre – Välj ditt bokningsdatum

Från: Till:

Våra Camping- & tältplatser
Aktiviteter
Information