First Camp Luleå

Umea_logo_cmyk

På First Camp Luleå väntar ett enastående naturliv året runt. Fram med fiskespöet och hämta hem dagens kvällsmat i form av sik, röding och gädda direkt från Lule älv. Barnen gör av med överskottsenergin i det häftiga äventyrsbadet med rutschbana, vågmaskin och barnpool. Sola och bada på campingens stränder eller upplev allt kul och spännande som finns i Luleå med omgivningar.

Vi har öppet året runt och ni är välkomna att ringa eller boka online om ni önskar en campingplats eller stugboende.

Öppettider: Måndag – Fredag 08:00 – 17:00. Lördag och Söndag stängt. Behöver man hjälp på plats utöver våra öppettider finner man vårt Journummer på receptionsdörren.

Telefonnummer till campingen: +46 920-603 00.


Sök boende
Våra erbjudanden!

Bo 3 dygn betala för 2

Vi tycker allt för få utnyttjar Sverige och våra destinationer på våren, därför erbjuder
vi nu er […]

First Camp Luleå erbjuder studentboende

Bara tio minuter med bil från centrum och Luleå Tekniska Universitet ligger First Camp. Här finns möjligheten […]

Betala med Collector!

Nu kan du betala din semester i den takt du själv vill. First Camp samarbetar med Collector, […]

Alla erbjudanden

Våra Stugor

Våra Stugor

Strandstugorna är campingens nyaste tillskott. Strandnära exklusiva 6-bäddsstugor på 42 kvm har en stor altan med möbler och utsikt över Luleälven samt en egen sol-brygga med solsängar 1 m från vattenbrynet.Två sovrum med bekväma sängar, stort kombinerat vardagsrum med en bäddsoffa för två och ett fullutrustat kök med en stor kyl, frys, diskmaskin och hällspis med ugn. Dusch och WC finns i stugorna. Strandstugorna är utrustade med en vedeldad kamin som du kan värma dig vid kyliga kvällar i soffan tittandes på tv. Täcke och kuddar finns i stugan. Sänglinne, städning och barnkit går att hyra av oss.
 • Boyta: 42 kvm
 • Rum: 3
 • Bäddar: 4+2
 • stuga luleå

Ett perfekt boende för familjen som inte vill trängas, alldeles i närheten av både lekplats och badplats. Stugans uteplats är utrustad med möbler och här njuter man av härlig sol, goda måltider och många bra böcker.

Stugan är den näst största av våra självhushållsstugor och här finns två separata sovrum, med en våningssäng i vardera rum. Även plats för extrasäng i våra karlsvik med 4 bäddar. Stort badrum med toalett och dusch. I det rymliga allrummet finns TV och soffa samt ett fullt utrustat kök med micro. Hälften av stugorna har dessutom ugn.

 • Boyta: 32 kvm
 • Rum: 3
 • Bäddar: 4+2
 • Karlsvik Stuga First Camp

En av våra modernaste stugtyper med två sovrum med bekväma sängar och rymlig hall. I det ena sovrummet finns det en 140 cm dubbelsäng, i det andra en 120 cm säng och en vägghängd 90 cm överslaf som kan fällas upp. I det kompletta köket finns diskmaskin, micro, hällspis med ugn, kyl och frys. I allrummet finns en bäddsoffa för två personer och en LCD Tv. Dusch/Wc med golvvärme finns i stugan. Altan med utemöbler finns sommartid. Stugbyn ligger nära lekplatsen och den fina sandstranden. Kuddar och täcken finns i stugorna.

 • Boyta: 32 kvm
 • Rum: 3
 • Bäddar: 4+2

Här bor ni ljust och trevligt i stuga med självhushåll, alldeles intill Luleälven samt med närhet till lekplats och den fina sandstranden. Stugan består av ett stort rum som fungerar som kök, allrum och sovrum på samma gång – perfekt för er som vill umgås och ha det trevligt tillsammans under semestern. Spela spel och njut av middagar på uteplatsen.

I hälften av Gäddviksstugorna så är det en våningssäng samt en bäddsoffa som är 140 cm bred. I de resterande stugorna finns det två våningssängar där den ena sängen har en neder-slaf som är 120 cm bred.

Stugan har fullt utrustat kök med micro samt LCD TV. Rymlig hall samt ett stort badrum.

 • Boyta: 27 kvm
 • Rum: 1
 • Bäddar: 4

Mysiga ombonade självhushållsstugor med hall, rymlig dusch och toalett samt två våningssängar med kuddar och täcken. Hälften av stugorna har en neder-slaf som är 120 cm bred. Stugorna har fullt utrustade mini-kök, TV och mikrovågsugn i nästan alla stugorna. På uteplatsen slår ni er ned och njuter av sommarens långa dagar. Stugbyn ligger nära lekplatsen och den långa, fina sandstranden.

 • Boyta: 19 kvm
 • Rum: 1
 • Bäddar: 4

Visa lediga stugor i Luleå – Välj ditt bokningsdatum

Från: Till:

Våra Camping & Tältplatser
Aktiviteter
Information
Bildgalleri

Bildgalleri