First Camp Tylösand

Tylosand_logo_cmyk

First Camp Tylösand är badparadiset med den sju kilometer långa sandstrand som enligt en läsaromröstning i Aftonbladet kan skryta om att vara Sveriges bästa. Här finns mängder med tillfällen till fritidsaktiviteter, utflykter och nöjesliv. Två 18-hålsbanor väntar den kräsna golfspelaren, förutsättningarna för vindsurfing är de bästa tänkbara och nöjeslivet i Halmstad bjuder på restauranger och nattliv för alla smaker.

Vi öppnar 17 april, välkomna!.
Ni kan nå oss på tel: 035-305 10 måndag – fredag kl. 09:00 – 16:00.

Sök boende
Våra erbjudanden!

Bo 3 dygn betala för 2

Vi tycker allt för få utnyttjar Sverige och våra destinationer på våren, därför erbjuder
vi nu er möjlighet att få en natt gratis när […]

Betala med Collector!

Nu kan du betala din semester i den takt du själv vill. First Camp samarbetar med Collector, vilket betyder att du
antingen kan betala hela […]

Ingen bokningsavgift med onlinebokning

Gör du din bokning online bjuder vi på bokningsavgiften (telefonbokning 95 kr). Vill du dock säkra upp favoritstugan eller platsen och boka via kartan […]

Alla erbjudanden

Våra Stugor

Våra Stugor

Detta är boendet för er som vill ha gott om utrymme och bekvämligheterna på en armlängds avstånd. Njut av lata semesterdagar på den stora, möblerade uteplatsen som ligger under tak.

Stugan har ett separat sovrum med två sängar samt en bäddsoffa. Här finns även platt-TV, spis, micro samt köksutrustning. I badrummet har ni tillgång till dusch och WC.

  • Boyta: 27 kvm
  • Bäddar: 4
  • Stuga Tylösand First Camp
  • Insida stuga Tylösand First Camp

Inte behöver man bo stort för att ha det riktigt bra! I våra små och mysiga Sandhamnstugor sover man gott i våningssäng och bäddsoffa. Måltiderna kan tillredas i pentryköket som har spis, micro, kylskåp samt köksutrustning. I badrummet har ni tillgång till dusch och WC. På kvällskvisten är det rofyllt att slå sig ner på uteplatsen för att se solen vandra ner över Tylöbukten.

  • Boyta: 17 kvm
  • Bäddar: 4
  • Stuga Bäckstuga på First Camp Tylösand
  • Interiör av stuga på Bäckstuga First Camp Tylösand
I Västkuststugan sover man gott i våningssäng och bäddsoffa. Måltiderna kan tillredas i pentryköket som har spis, micro, kylskåp samt köksutrustning. I badrummet har ni tillgång till dusch och WC.
Med en minut till lekplatsen och Blïx Barnklubb är detta ett säkert kort för barnfamiljen. Stugorna ligger nära reception, butik och servering.
  • Boyta: 18 kvm
  • Bäddar: 4

Våra 3 villavagnar erbjuder ett boende utöver det vanliga. Utanför varje villavagn finner du en härlig uteplats.

Villavagn 63 erbjuder ett boende utöver det lilla extra med fin inredning och bastu. Ni kan bo 6 personer i villavagnen, det finns 2 sovrum, det ena med dubbelsäng och det andra med en tvåvåningssäng och i allrummet finns det en bäddsoffa för 2 personer.

Villavagn 65 är inredd med härlig New England stil. Ni kan bo 6 personer i villavagnen, det finns 2 sovrum, det ena med dubbelsäng och det andra med en tvåvåningssäng och i allrummet finns det en bäddsoffa för 2 personer.

Villavagn 67 är inredd med härlig New England stil. Ni kan bo 4 personer i villavagnen, det finns 2 sovrum, det ena med dubbelsäng och det andra med en tvåvåningssäng. Utanför finner du en härlig stor uteplats.

Visa lediga stugor i Tylösand – Välj ditt bokningsdatum

Från: Till:

Våra Camping- och tältplatser
Aktiviteter
Information
Bildgalleri

Bildgalleri