Hoppa till innehåll

Njut av den vackra Norrlandskusten

Upplevelser året om

365 campingdagar om året

First Camp Nydala-Umeå

Söker du en naturskön camping i Umeå? Välkommen till vackra Norrlandskusten och First Camp Nydala-Umeå som håller öppet året runt för dig! Här finns boende för dig som söker stuga eller campingtomt för husbil, husvagn eller tält.

På campingen är äventyret inte långt borta, under sommaren har barnen roligt med sin rymdkompis Blïx som har sin egen barnklubb med aktiviteter varje dag under högsäsongen, allt från skattjakt, talangjakter, sandslottstävlingar och tipspromenader. I närheten finns även Nydalasjön med barnvänlig strand och Umelaguns häftiga poolområde med bubbelpool och vattenrutschbanor för de små. Under vintern är campingen ett riktigt winter wonderland med skoterfärder, pimpelfiske och längdskidåkning.

Spenderar du dina lediga dagar i Umeå kommer du att inte lämna Norrland besviken. Umeborna har dukat upp med ett stort utbud aktiviteter, festivaler, restauranger och sevärdheter utöver det vanliga. Vad sägs om några timmar vid Älgens Hus, Umedalens skulpturpark eller Guitars – the museum?

Välkommen!

Säkra dina campingminnen nu
– Betala senare!

Alltid 90 dagar kredit och vi bjuder på räntefritt! Gäller vid betalning med Collector.

Info

Öppettider
Destinationen är öppen året runt.

Reception
Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

17 september till 5 april

Stängt lördag-söndag samt 23/12-26/12, 31/12-1/1

Måndag-fredag 08:00 - 17:00

Servicebutik
Servicebutiken har samma öppettider som receptionen och fyller på sortimentet successivt under försäsongen. Öppet mellan 08:00-22:00 under högsäsong.

Restaurang
Från och med midsommar till mitten av augusti håller restaurangen öppet varje dag. I restaurangen är det underhållning varje onsdag och lördag klockan 20:00 under högsäsongen.

Se praktisk info

Boka vintersäsongen 18/19

Läs mer

Säkra sommarens säsongsplats idag

Läs mer

Boka stuga i vinter

Läs mer

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Caravan Stockholm 2019

Läs mer

Julklappar och julklappstips

Läs mer

Aktiviteter vid vintercamping

Läs mer