alt
Bistro Norsjø - Telemark
Fläsian - Sundsvall
alt

Nyheter & förbättringar 2024 🌟

Hurra, arbetet inför den stora campingsäsongen 2024 är i full gång och vi investerar i förbättringar, renoveringar och andra roliga nyheter. 😄 Och vi kan redan nu presentera några av de spännande saker som görs på våra destinationer. Men håll utkik, fler nyheter kommer att släppas under året. Tveka inte på att fortsätta komma med tips och feedback. Era åsikter är viktiga för oss! Tillsammans skapar vi nya campingminnen som räcker länge. Riktigt länge. 🥰️ Psst... Glöm inte att kika in vår Facebook och Instagram för fler uppdateringar längs vägen. 👏

Ansia - Lycksele

På vår populära norrlandsidyll Ansia väntar en riktigt rolig nyhet. Destinationen kommer nämligen få 4 helt nya stugor som flyttar in! Dessa boenden är en blandning av stugor och glamping, utrustade med två bäddar och en kamin för extra mys! Med en magisk placering och altan med utsikt över älven. Kolla bara bilden, wow! Och inte nog med det, intill stugorna byggs även en grillkåta, hurra!

Arcus - Luleå

På Arcus händer det spännande saker kan vi lova! Först och främst ska servicehus 4 få sig en rejäl renovering och uppfräschning. Utöver det kommer även nya campingtomter att byggas på området. Och det bästa av allt? De kommer vara placerade nära havet så här är havsutsikt under semestern ett säkert kort. Vem vill inte njuta av det?

Ekudden - Mariestad

Välkommen till vackra Ekudden - Mariestad. Hit kommer campare varje år för att njuta av vacker natur och miljö intill Vänern. Inför den stora campingsäsongen 2024 kommer vi här att satsa på att renovera gästköket i servicehus 2. Det kommer bli riktigt snyggt, tjohoo! Vi ses väl på Ekudden under året?

Fläsian - Sundsvall

På trevliga Fläsian bor du med havet som granne och även här händer det spännande saker under året. Nya campingtomter kommer få flytta in på destinationen och när det gäller stugor kommer vi att renovera några av Timråstugorna. Tjohoo vad kul!

Karlstorp - Halmstad

Karlstorp – Halmstad är en mysig destination för barnfamiljen såväl som husbilsparet och vännerna. Här kommer vi fokusera på servicehus 1 där tvättstugan får sig en renovering. Det kommer bli riktigt fint och fräscht. Nu längtar vi tills säsongsstart!

Kärradal - Varberg

Även på charmiga Kärradal väntar nyheter under 2024. Här kommer ca 20 campingtomter med el att flytta in lagom till sommaren. Vi kommer dessutom fixa så att det finns dagvatten vid miljöstationen för att underlätta campingsemestern, tjohoo!


Nydala – Umeå                       

På Nydala - Umeå kommer vi att renovera delar av servicehuset så att det får sig ett upplyft. Några av Nydalastugorna kommer även renoveras med nytt och fräscht kök, samt målas om. Och här kommer en nyhet för alla små campare - destinationen kommer få nya hoppkuddar!

Orsa – Dalarna

Välkommen till Orsa och Dalarnas Riviera! Här kommer vi att genomgå en service och renovering av den populära äventyrsgolfen på området. Dessutom kommer vi fortsätta renoveringen av några av stugorna så att de blir ännu finare!


Sibbarp - Malmö

Bästa Sibbarp – Malmö, den ultimata destinationen för dig som vill kombinera citysemester med avkoppling. Här kommer vi att utöka antalet husbilsplatser så att ännu fler glada husbilister kan semestra! Destinationen kommer dessutom få en ny hoppkudde lagom till säsongsstart.


Siljansbadet – Rättvik

På Siljansbadet väntar en rolig nyhet för alla spralliga sommarlovsbarn! Destinationen kommer nämligen få en hoppkudde på området. Ett säkert kort för alla små campare under semestern. Hurra vad vi längtar!

Sjöstugan - Älmhult

Du har väl inte missat vår mysiga Smålandisyll Sjöstugan – Älmhult? Här väntar både mys, roliga aktiviteter och vackra vyer kan vi lova! Lagom till säsongstarten 2024 kommer servicehuset på området vara totalrenoverat, ett riktigt upplyft!


Skönstavik - Karlskrona

Sköna Skönstavik! Här kommer en rolig nyhet för våra små campare där ute. Destinationen kommer nämligen få en hoppkudde som ska placeras i närheten av servicehus 1. Hurra vad kul för alla spralliga campare


Stensö - Kalmar

Till fantastiska Stensö – Kalmar kommer campare varje år för att njuta av natursköna omgivningar och härliga bad! Här kommer vi att bygga nya husbilsplatser, perfekt för dig som semestrar med husbil och vill njuta av mysiga Kalmar!

Torekov - Båstad

Även på vår Skånska favorit Torekov händer det saker inför säsongsstart! Här görs ett oanvänt omklädningsrum om till ett extra utrymme för er gäster. Utöver det ser vi över belysningen på området, renovering av receptionen och annat fix för att piffa upp campingen. Tjohoo!

Västerås - Mälaren

Välkommen till mysiga Västerås! Här händer det något roligt för dig som föredrar att åka på stugsemester. Lodgerna på destinationen ska nämligen renoveras och få sig ett riktigt upplyft med b.la. nytt kök och golv. Det kommer bli riktigt snyggt!

Åhus - Kristanstad

På favoriten Åhus händer det flera roliga saker kan vi lova! Här ska servicehus 2 renoveras och få nya duschar och toaletter. Till destinationen flyttar även en äventyrsgolf in med Yessitema, så kul! Dessutom kommer fler campingtomter med el stå klara inför säsongsöppningen. Hurra vad mycket kul!


Nyheter i Norge

Lunde - Telemark

På vår fina norska destination Lunde arbetas det med något som förenklar många campingentusiasters vardag. Lunde får nämligen en ny station för tömning av gråvatten. Hurra! Sväng förbi och töm här när du är ute och reser i sommar.

Norsjø - Telemark

På Norsjø händer det nåt roligt, här ska nämligen restaurangen renoveras. Det blir spännande för alla som kommer hit för att äta med en underbar utsikt. Här kan du njuta av både lunch, middag, snacks och goda drycker under sommarsäsongen.

Bø - Telemark

Det kommer också att göras uppgraderingar på den naturnära destinationen Bø i Norge. Mer information om denna destination och dess uppgraderingar kommer snart!



*Vi reserverar oss för eventuella justeringar i investerings- och renoveringsplanen. Fler nyheter kommer att meddelas här under året.