Aktivitetsparadis
på natursköna Öland

OBS! Vi har fortfarande några säsongsplatser kvar! First Camp Ekerum är en camping med lek och skoj för alla. Njut av sol och bad, spana på sällsynta fåglar eller spela ett parti golf på de närliggande golfbanorna. Andra aktiviteter som kan locka till utmaningar är bl.a. hinderbana, hoppkudde, minigolf  och pool med störtvåg.

Öppnar igen

Receptionen har öppet vardagar 09-16 Långfredag - Påskdagen 10-13 Telefonbokning alla vardagar 9.00-16.00. Online kan du alltid boka! Välkommen!

Stugtyp 7/8

Liten trevlig stuga på 8 m2, Ett rum med 2-3 bäddar. Våningssäng där nedre bädden är 120 cm och övre 80 cm. TV. Kylskåp, mikro, kaffebryggare, vattenkokare. Köksutrustning för frukost finns. Kök och wc/dusch finns i servicehus. Altan med utemöbler.

Stuga typ 1

Bo i en mysig stuga utrustad med minikök, wc och dusch. Här finns separat sovrum med 2 enkelsängar. I kök/allrum finns en våningssäng samt TV. På den överbyggda verandan finns utemöbler som inbjuder till en trevlig lunch i skuggan.

I köket finns kylskåp, mikro och kaffebryggare.

Boyta: 29 kvm
Rum: 2
Bäddar: 4

Stuga typ 2

En enkel och bekväm stuga med två rum (1 våningssäng samt 1 bäddsoffa). Stugan är utrustad med minikök med kallt och varmt vatten, kylskåp, kaffebrygg, TV samt dusch & WC.  Altan med utemöbler för härliga campingkvällar. Stugan är parbyggd och sitter alltså ihop med en annan stuga.

Antal rum: 2
Antal bäddar: 4

Stuga typ 3

En enkel stugan med 1 rum och 4 bäddar, minikök med kallt och varmt vatten, kylskåp, mikro, kaffebryggare, TV samt dusch & WC. Täcken och kuddar för fyra personer. Altan med utemöbler.

Antal rum: 1
Antal bäddar: 4

Stuga typ 4

Bo i en fräsch och fin stuga med två sovrum. I ena rummet finns en skön dubbelsäng för mor och far. I det andra finns en skojig våningssäng som barnen genast lägger beslag på. Eftermiddagskaffet kan med fördel avnjutas på det möblerade trädäcket precis utanför ytterdörren.

Det kombinerade kök/allrummet är fullt utrustat med matplats, kyl/frys, spis/ugn, mikro och TV. Badrummet är utrustat med dusch, toalett och handfat.

Boyta: 22 kvm
Rum: 3
Bäddar: 4+2

Stuga typ 5

En ombonad stuga om 20 m2 med 2 rum om 4 – 5 bäddar beroende på hur ni väljer att sova. Minikök med kallt vatten, kylskåp, kaffebryggare och TV. Dusch & WC finns i servicehus. Altan med utemöbler. Parbyggd stuga.

Antal rum: 2
Antal bäddar: 4 – 5

Stuga typ 6

Denna gemytliga stuga inbjuder till mys för den lilla familjen eller det tajta kompisgänget. Stugan är välplanerad och inrymmer ett kökspentry, fyra bäddar, en matplats samt TV. Njut av grillade middagar på den möblerade verandan i solnedgången.

WC och dusch finns att tillgå i anläggningens servicehus.

Boyta: 14 kvm
Rum: 1
Bäddar: 4

Gräddhyllan

Tänk så skönt att slippa trängas på semestern! Gräddhyllan är på hela 70 kvm och här finns gott om plats för den stora familjen. Läget är fantastiskt med endast 50 meter från havet. Avnjut en härlig frukost tillsammans på den möblerade verandan.

Stugan har tre sovrum, kök/allrum samt badrum med dusch, toalett och handfat. Köket inkluderar all tänkbar utrustning såsom stor matplats, kyl/frys, spis/ugn, mikro, kaffebryggare samt TV.

Boyta: 70 kvm
Rum: 4
Bäddar: 6

Fiskarlängan

Bo bekvämt i vår renoverade fiskarlänga.

Laxen
Lägenhet med ett rum och 5 bäddar (1 bäddsoffa och 1 våningssäng där underslafen är en dubbelsäng) samt ett riktigt kök(kylskåp, spis/ugn, mikro,kaffebryggare) med matplats. TV, WC, varmt och kallt vatten. Det finns täcken och kuddar för fem personer. Altan med utemöbler för härliga campingkvällar. Tillgång till dusch finns i servicehus

Flundran
Lägenheten har 4 bäddar (2 våningssängar). Utrustad med minikök med kallt och varmt vatten, kylskåp, mikro, kaffebryggare, WC, TV. Det finns täcken och kuddar för fyra personer. Altan med utemöbler för härliga campingkvällar. Dusch finns i servicehus

Litorinabyn

Hus A

I dessa hus av större modell bor du riktigt bekvämt. Huset har fem sovrum. Det är därför ett bra alternativ för både större och mindre sällskap. Huset är fullt utrustat  och ni kan bo upp till 10 personer i huset. Det finns kök och badrum med golvvärme, tvättmaskin och alla bekvämligheter du behöver. Stugans läge gör att det är ett kort promenadavstånd ner till First Camp Ekerums härliga strand.

Boyta: 104 m2 inkl. loft
Rum: 5 rum
Bäddar: 10

Hus B

I dessa hus av större modell bor du riktigt bekvämt. Huset har tre sovrum samt sovloft. Det är därför ett bra alternativ för både större och mindre sällskap. Huset är fullt utrustat  och ni kan bo upp till 8 personer i huset. Det finns kök och badrum med golvvärme, tvättmaskin och alla bekvämligheter du behöver. Stugans läge gör att det är ett kort promenadavstånd ner till First Camp Ekerums härliga strand.

Boyta: 84 m2 inkl. loft
Rum: 5 rum
Bäddar: 8

Hus C

I dessa hus av större modell bor du riktigt bekvämt. Huset har två sovrum och sovloft. Det är därför ett bra alternativ för både större och mindre sällskap. Huset är fullt utrustat  och ni kan bo upp till 6 personer i huset. Det finns kök och badrum med golvvärme, tvättmaskin och alla bekvämligheter du behöver. Stugans läge gör att det är ett kort promenadavstånd ner till First Camp Ekerums härliga strand.

Boyta: 68 m2 inkl. loft
Rum: 3 rum
Bäddar: 6

Våra villavagnar

Bo bra med stor komfort i någon av våra villavagnar. Finns i storlekar från 30 till 40 kvm och med 6 bäddar.

Villavagn typ 9
Villavagnen har tre sovrum (4 enkelsängar, 1 våningssäng) kök med kallt och varmt vatten, spis/ugn, kylskåp, kaffebryggare, mikro, TV samt Dusch & WC. Täcken och kuddar för 6 personer. Altan med utemöbler.

Villavagn Emeraude
Villavagnen har tre sovrum (1 grandlit, 4 enkelsängar) kök med spis/ugn, kyl/frys, mikro, kaffebryggare, TV samt Dusch & WC. Denna villavagn har även Air Condition. Täcken och kuddar för 6 personer. Altan med utemöbler.

Villavagn Granada
Villavagnen har tre sovrum (6 enkelsängar) kök med kallt och varmt vatten, kyl/frys, spis/ugn, kaffebrygg, mikro, TV samt Dusch & WC. Det finns täcken och kuddar för 6 personer. Altan med utemöbler i västerläge. Havsutsikt.

Hitta din semester