Ditt självklara val
familj + hund

Till First Camp Eriksöre är alla välkomna – såväl barn & vuxna som hundar! På campingen kan du träna lydnad och agility eller ta ett dopp i hundbadet. För de tvåbenta finns gott om aktiviteter. Cykelbilar, äventyrsgolf och hoppkuddar står högt i kurs när lekhumöret bubblar i kroppen.

Öppnar igen

Vi öppnar igen på Skärtorsdag 17/4! Telefonbokning alla vardagar kl 8.00-18.00. Online kan du alltid boka! Välkommen!

Stuga typ A

Gemytliga små stugor belägna i lummig backe, ca 400 meter till stranden. Stugorna är på 17 kvm och har 4 bäddar, fördelade på två våningssängar eller en våningssäng och en bäddsoffa. I övrigt har stugorna dusch och wc, utrustat pentry, kylskåp och tv. På verandan finns utemöbler för 4 personer. Perfekt stuga för dig som vill ha en campingsemester i stugform på Öland.
A3 är endast för 2 personer och är ej husdjurstillåten
Husdjurstillåtna.
Alla våra stugor är rökfria.

Boyta: 17 kvm
Bäddar: 4

Stuga typ B

En enkel campingstuga med närhet till lekplatsen på campingen. Det är bara mellan 300-350 meter till stranden så du har närhet till havet. Stugorna är på 15 kvm och har 4 bäddar fördelade på en våningssäng och en bäddsoffa eller 2 st våningssängar. I stugan finns utrustat pentry, kylskåp, kallt vatten och tv. I servicebyggnaden som ligger mellan 50-150 meter finns dusch och WC.
Husdjurstillåtna.
Alla våra stugor är rökfria.

Boyta: 15 kvm
Bäddar: 4

C-Stugan

Bo med utsikt över havet i en röd liten stuga med vita knutar. På den mysiga altanen slår du dig ner i de sköna utemöblerna och njuter av den vackra solnedgången över havet.

De två sovrummen innehåller två bäddar vardera och det kombinerade köket/allrummet innehåller pentrykök med kylskåp, micro, kaffebryggare samt matplats för fyra. I stugans badrum finns alla bekvämligheter såsom dusch, toalett och handfat.
Husdjurstillåtna.
Alla våra stugor är rökfria.

Boyta: 25 kvm
Rum: 3
Bäddar: 4

D-stugan

Lyxa till det på semestern i vår stora och modernaste stuga med alla tänkbara bekvämligheter, bara 350 meter från stranden! Stugan är fullt utrustad med kaklad dusch och toalett, samt altan med utemöbler.

Stugan är på 50 kvm, plus ett rymligt sovloft. Här finns 8 bäddar fördelade på tre sovrum, varav ett är sovloftet. Det finns dessutom allrum med tv, kök, kylskåp, ugn, micro, diskmaskin, kaffebryggare samt matplats.
Husdjurstillåtna.
Alla våra stugor är rökfria.

Boyta: 50 kvm
Rum: 4
Bäddar: 8

Stuga Frans

Bo med gott om utrymme och bekvämligheter för den stora familjen. Med endast 400 meter till badstranden så kan ni räkna med många glada dagar vid vattnet. Utanför stugan finns en trevlig altan med utemöbler där man gärna avnjuter en god frukost eller läser en bra bok.

Ett av sovrummen har våningssäng – alltid lika populär hos barnen! Två av sovrummen har två enkelsängar per rum och i allrummet finns två bäddsoffor, där man somnar gott till en film på TV.

I köket finns kyl/frys, spis/ugn, micro och kaffebryggare. I badrummet finns dusch och WC.
Husdjurstillåten.
Alla våra stugor är rökfria.

Boyta: 77 kvm
Rum: 4
Bäddar: 10

Villavagn typ 2

Villavagn Typ 2

Modern standard, ca 250-300 meter till stranden.
Fräscha villavagnar på 36 kvm med dusch/wc. 3 st sovrum, 6 bäddar. 2 st rum med enkelsängar samt 1 rum med dubbelsäng. Ett fullt utrustat kök med kylskåp, spis, micro och kaffebryggare. Stort luftigt vardagsrum med soffa och Tv.

321 husdjurstillåten
Ej husdjurstillåtna
 Alla våra stugor är rökfria.

Boyta: 36 kvm
Bäddar: 6.

Villavagn typ 3

Villavagn Typ 3. Fina villavagnar i toppskick, ca 250-300 meter till stranden. Villavagn typ 3 är på ca 35 kvm och har 4 bäddar, dusch och wc. Köket är fullt utrustat, micro, spis, kyl, frys och kaffebryggare. Tv, gemensamhetsrum med soffor, köksbord och stolar. Altan med utemöbler.
337 ej husdjur
Husdjurstillåtna.

Alla våra stugor är rökfria.

Boyta: ca 35 kvm
Bäddar: 4

Villavagn typ 4

Villavagn Typ 4

Fina villavagnar i topp skick, ca 250-300 meter till stranden. Villavagn typ 4 är på ca 35 kvm med 4 bäddar, dusch och wc. Köket är fullt utrustat, micro, spis, kyl, frys och kaffebryggare. Gemensamhetsrum med Tv, soffor, köksbord och stolar. Altan med utemöbler.
Samtliga priser är angivna i SEK inklusive lagstadgad mervärde skatt.

Finns både husdjurstillåtna och ej husdjurstillåtna
 Alla våra stugor är rökfria.

Boyta: ca 35 kvm
Bäddar: 4

Villavagn typ 5

Villavagn Typ 5

Villavagnar nära lekanläggning, ca 100-250 meter till stranden. Fullt utrustade med dusch och toalett samt en trevlig altan med utemöbler. Storleken är 32 kvm och vagnarna har 6 bäddar fördelade på tre sovrum. I allrummet finner du ett kök, kylskåp, ugn, micro, TV och kaffebryggare.
359 ej husdjurstillåten
Husdjurstillåtna.
Alla våra stugor är rökfria.

Boyta: 32 kvm
Bäddar: 6

                                         

Villavagn typ 6

Villavagn Typ 6

Fin super lyxig villavagn i topp skick, ca 250-300 meter till stranden. Villavagn typ 6 är på 45 kvm och har 4 bäddar, duch och wc. Köket är fullt utrustat, micro, ugn, kyl frys och kaffebryggare. Surroundljud kopplat till Tv i egen lounge med soffor, köksbord och stolar.Tvättmaskin. Altan med utemöbler.

Husdjurstillåten
Alla våra stugor är rökfria.

Boyta: 45 kvm
Bäddar: 4

Villavagn typ 7

Villavagn Typ 7

Fina villavagnar i topp skick, ca 250-300 meter till stranden. 45 kvm, 4 rum, 6 bäddar – ett sovrum med två enkelsängar(60cm) och ett sovrum med två enkelsängar (70cm) samt ett rum med dubbelsäng(140cm) , duch och wc. Köket är fullt utrustat, micro, spis, kyl frys och kaffebryggare. Gemensamhetsrum med Tv, soffor, köksbord och stolar. Altan med utemöbler. .

Husdjurstillåtna 308, 318, 334
Ej husdjurstillåna
Alla våra stugor är rökfria.

Boyta: 45 kvm
Bäddar: 6

 

Hitta din semester