Familjevänligt lugn
mitt i Bohusläns hjärta

Med start 2013 är Solvik Camping en del av First Camp och går nu under namnet First Camp Solvik-Kungshamn. Här bor du precis vid vattnet, i den vindstilla dalen eller med enastående havsutsikt uppe på berget. På campingen kan du spela äventyrsgolf och njuta av salta bad. Besök gärna närliggande Smögenbryggan med sitt stora utbud av restauranger, butiker och caféer.

Öppnar igen

Vi öppnar igen fredag 9/5! Telefonbokning alla vardagar kl 8.00-18.00. Online kan du alltid boka! Välkommen!

Strandbyn och Strandbyn plus

På strandbyn bor du i ett toppenläge. Stugorna är belägna direkt vid vattnet. Ett perfekt boende för dig som vill uppleva det bästa av Kungshamn och Smögen. Stugorna är  36 kvm inkl. loft,4+2 bäddar, WC/dusch, kokmöjligheter, ugn, kylskåp, kaffebryggare och Sat-TV. Ett separat sovrum med våningssäng. På loftet är det ståhöjd i mitten och 1 dubbelsäng. Altan, 16 kvm med utemöbler och grill.

Strandbyn plus är för dig som söker ännu mer bekvämlighet. 5 stugor 50 kvm i två plan, 4+2 bäddar, WC/dusch, spis med 4 plattor och ugn, diskmaskin, kylskåp och liten frys, kaffebryggare och Sat-TV. Två separata sovrum på övervåningen, dubbelsäng i ena rummet och våningssäng i det andra rummet. Altan, 14 kvm med utemöbler och grill. Husdjursförbud.

Bergbyn

Detta charmiga lilla boende i parstuga är mycket välplanerat och har alla bekvämligheter som behövs för en bekymmersfri semester. På den sköna verandan sjunker ni ner i utemöblerna efter en lång dag på stranden.

Dagtid finns matplats för fyra personer, som nattetid smidigt kan förvandlas till en mysig sovplats för två. På det mysiga loftet finns ytterligare två rymliga bäddplatser. Köket är av trinettmodell med två spisplattor, kylskåp, frysfack, kaffebryggare samt husgeråd till fem personer. Badrummet är fullt utrustat med dusch, WC och handfat.

Boyta: 15 kvm
Rum: 1 + loft
Bäddar: 4

Bergbyn plus

Ett smakfullt boende för lilla familjen eller kompisgänget. I dessa trevliga parstugor finns separat sovrum med två bäddplatser i form av en våningssäng, två bäddplatser på loftet samt köksbord och soffa som nattetid kan förvandlas till dubbelsäng. Utanför ytterdörren väntar en fin veranda med sköna utemöbler.

Det välplanerade köket består av en trinett med kyl och frysfack, två spisplattor, kaffebryggare, servis, köksredskap samt matplats för fem personer. Badrummet är utrustat med dusch, WC och handfat.

Boyta: 22 kvm
Rum: 2
Bäddar: 4 + 1

Bergbyn extra

Ett bekvämt och smakfullt boende i parstugor med vacker utsikt över den bohusländska skärgården. Sovrummet har dubbelsäng, två fåtöljer samt modern väggmonterad TV. Efter en dag med sol och bad kan man med fördel njuta av den ljumma sommarkvällen i utemöblerna på den fina altanen.

I välutrustade köket finner man kyl/frys, diskmaskin/ugn/spis, köksutrustning och servis för fem personer samt matplats. I badrummet finns dusch, WC och handfat.

Boyta: 33 kvm
Rum: 2 + loft
Bäddar: 4 + 1

Dalbyn

Ett ljust boende med öppen planlösning och en härlig känsla av rymd. Precis utanför dörren finns ett 9 kvm stort altandäck med fina utemöbler, som gjort för en härlig grillkväll.

Det kombinerade kök/allrummet består av matplats för fyra personer, kylskåp, diskmaskin, spis, mikro, kaffebryggare samt köksredskap och servis för sex personer. Här finns också TV, bäddsoffa och fåtöljer. Badrummet är ljust och fräscht och här finns WC, handfat och dusch.

Boyta: 28 kvm
Rum: 1 + loft
Bäddar: 4 + 2

Dalbyn plus

Semesterns boende blir välplanerat, rymligt och ljust när vi bor i någon av dessa stugor, mysigt inbäddade i en dalgång. Den trevliga och möblerade verandan bjuder in till många härliga eftermiddagsfikor.

Sovrummet, sovloftet och bäddsoffan erbjuder bäddar till sex personer. Badrummet är ljust och innehåller dusch, WC och handfat. Det kombinerade kök/allrummet har TV, matplats för fyra personer, spishäll, kylskåp, diskmaskin, kaffebryggare, micro och husgeråd för sex personer.

Boyta: 34 kvm
Rum: 2 + loft
Bäddar: 4 + 2

Solgläntan

Bo rymligt, avskilt och med smakfull klass i denna nyrenoverade och fräscha stuga nära havet. Med 86 kvm finns plats för hela stora familjen. Bjud gärna in vännerna för en visit och låt dem bo bekvämt i den tillhörande gäststugan.

Umgås i det stora vardagsrummet som integrerar med matsalen. Det fullutrustade köket är nyrenoverat och håller hög kvalitet. Likaså badrummet, där ni finner WC, handfat, dusch och ett underbart badkar. På husets baksida finns ett härligt trädäck där ni gärna avnjuter dagens måltider eller finner ro med en god bok.

Boyta: 86 kvm
Rum: 3 (+ gäststuga)
Bäddar: 8

Utsikten

Stoltsera med den vackraste utsikten på hela First Camp Kungshamn, i anläggningens största stuga! Här finns tre sovrum och gott om plats för det stora sällskapet. Frukosten gör sig bäst på någon av stugans fina verandor, där även kvällssolen går att avnjuta.

Två av sovrummen har dubbelsäng, i det tredje står två våningssängar. I köket finns spis, ugn, diskmaskin, kyl/frys samt husgeråd för åtta personer. Det nyrenoverade badrummet med härlig golvvärme har dusch, WC och handfat. I det stora allrummet finns gott om plats för umgänge.

Boyta: 94 kvm
Rum: 4
Bäddar: 6 + 2

Hitta din semester