Livskvalitet
och lantlig charm

First Camp Torekov är en naturskön camping mitt i en av Sveriges populäraste orter. Torekov har direkt närhet till havet och du når vattnet direkt i anslutning till campingen. Precis i närheten ligger också Båstad med ett rikt utbud av restauranger och kultur.

Öppnar igen

Vi öppnar igen fredag 11/4! Telefonbokning alla vardagar kl 8.00-18.00. Online kan du alltid boka! Välkommen!

Torekovstuga

Ett flott boende mitt i den vackra naturen. Ta med hela familjen och ha det gott tillsammans, bada och njut av trevliga måltider på den stora, möblerade uteplatsen. Här kan med fördel även spendera dagar då regnet är på besök, eftersom uteplatsen ligger under tak.

Ni sover bekvämt i något av stugans två sovrum – det ena med två enkelsängar och det andra med våningssäng – eller i allrummets bäddsoffa. Stugan har fullt utrustat kök, diskmaskin, micro och kabel-TV. I badrummet finns dusch och WC.

Boyta: 45 kvm
Bäddar: 6

Parkstuga

Ett lagom stort boende, perfekt för den lilla familjen eller kompisarna. Stugorna är fräscha med fina möbler och textilier som ger en ombonad och välkomnande känsla. Uteplatsen under tak är trevlig för såväl frukosten som kvällsmyset.

Stugan har ett sovrum med våningssäng samt en bekväm bäddsoffa i allrummet. Här finns också pentry-kök, micro, TV samt badrum med dusch och WC.

Boyta: 18 kvm
Bäddar: 4

Hitta din semester