Hoppa till innehåll

Äventyr med din Camping Tour Ticket

Med vår Camping Tour Ticket kan du upptäcka 29 destinationer i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland under både för- och eftersäsong. För dig som är ute efter en aktiv campingsemester ger vi dig här tre tips på resmål som kan locka! Med en Camping Tour Ticket får du 10 övernattningar, inkl. el på samtliga destinationer hos First Camp, Regenbogen och Topcamp i Norge.

Klättring i park och natur

Testa på klättring i Åhus eller vackra Boltenhagen i maj! På vår camping First Camp Åhus-Kristianstad finns Upzone höghöjdsbana, ett roligt klätteräventyr som passar hela familjen. Klättra från plattform till plattform uppe bland trädtopparna, svinga dig i nät, balansera på vajrar och kasta dig ut i en linbana. Bo på campingen nära till den vida vita sandstranden. Vill du ta med familjen på ett äventyr i Tyskland finns Kletterpark Boltenhagen med 5 olika banor, linbanor, ”Tarzan-nät” och mycket mer. Bo med din Camping Tour Ticket på Regenbogen i Boltenhagen. Vill du testa att klättra i naturen finns vackra Kullaberg med över 700 leder. Passa på att bo på First Camp Mölle-Höganäs, i receptionen kan du köpa klätterguider. I Norge hittar du campingen Hallingdal Feriepark som har en häftig klätterpark.

Cykelsemester

Sugen på en cykelsemester såhär i slutet av våren? Kattegattleden löper längs västkusten ner till Helsingborg förbi flera av våra campingar. Ta med cykeln och ta några turer i den vackra svenska naturen och kom tillbaka till campingen på kvällskvisten och koppla av. Regenbogen anordnar tillsammans med en samarbetspartner cykelturer mellan Prerow och Born där ni tillsammans med en guide får upptäcka små byar och trevliga sevärdheter.

Fisketurer

På den vackra ön Rügen i Tyskland finns Regenbogens destination Nonnevitz. Rügen är känt för sina fantastiska fiskemöjligheter, där kan du fiska bland annat torsk, ål, havsöring och lax. På västkusten och Smögen, endast ett par kilometer från First Camp Solvik-Kungshamn, finns flera fisketurer där du kan ge dig ut på spännande äventyr. Testa en skärgårdstur, en hummertur eller kanske en kräftfisketur?

Obs! Kontakta destinationerna och aktiviteterna i respektive land för mer information om öppettider och pris. En Camping Tour Ticket innehåller 10 nätter och kostar 1600kr att köpa. Finns att köpa hos både Regenbogen, First Camp och Topcamp.

 

 

 

 

Smart Stay

Smart Stay är vårt koncept för kort- och långtidsboende riktat till företag och organisationer....

Läs mer

First Camp Bistro

First Camp Bistro finns på sex av våra destinationer runt om i Sverige, från Umeå i norr till...

Läs mer

Bli säsongsgäst

Tycker du att campingsäsongen ibland känns för kort? Förläng säsongen och ställ upp husvagnen...

Läs mer

Äventyr med din Camping Tour Ticket

Med vår Camping Tour Ticket kan du upptäcka 29 destinationer i Sverige, Norge, Danmark och...

Läs mer

Köp ett aktivitetshäfte

Aktivitetshäftet ger dig finfina rabatter på våra mest populära aktiviteter. Det är ju ingen...

Läs mer

Campa med hund

Här har vi tillsammans med Doggy samlat tips för dig som campar med hund, allt från tips på...

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Höstlovsaktiviteter

Läs mer

Vandringsleder i Skåne

Läs mer

På fiskeresa i Sverige och Danmark

Läs mer