Hoppa till innehåll

Campingbus med Yessi

30 äventyr, 6 dagar i veckan på 25 destinationer

Campingsveriges största barnklubb är tillbaka med mer aktiviteter än någonsin tidigare! På 25 destinationer bjuds det mellan vecka 27-32 in till en aktivitetsbonanza utan dess like. I Yessis barnklubb samlas små och stora campare hela 30 gånger i veckan för att gå på roliga äventyr tillsammans!

I över hälften av aktiviteterna som erbjuds är rörelse i fokus för barnen som deltar och dessutom har vi såklart ett stort fokus på miljö. Yessi, som den naturvän hon är, har skapat nya äventyr i form av Energidetektiverna och Konstvärk där barnen lär sig mer om hållbarhet och miljö på ett roligt och spännande sätt! Ytterligare en riktigt kul nyhet för säsongen är att alla campare som är 12+ har sin alldeles egen tid för att hänga och umgås. Småsyskon are not allowed! Läs mer om alla aktiviteter här 👇🏼

Om aktiviteterna

Meet & Greet med Yessi
Ta tillfället i akt och träffa Yessi! Dansa till hennes alldeles egen låt ”Campa med oss”, ta en selfie och busa tillsammans! Använd gärna #sägyessi och #campinglycka när bilder läggs upp på sociala medier, Yessi älskar att se tillbaka på alla oslagbara minnen som skapas i mötet med sina vänner.

Yessis skattjakt
Yessi är bra på att gömma saker uppe bland träden. Och nu är det barnens tur att gå på jakt. Hitta den åtråvärda skatten genom att följa Yessis ledtrådar, samarbeta för att lösa utmaningarna och ha riktigt kul på vägen! Spännande va?

Ballongfigurer
Alla blir glada av en ballong! Ännu gladare blir man av en vacker blomma, ett Yessi-hjärta eller varför inte en liten hund?

Yessis bästa lekar
Tänk vad mycket kul det finns att leka! Lekledarna har hittat Yessis bästa leklista och vill självklart prova lekarna med alla leksugna barn!

Energidetektiverna
Det är någon som tänder alla lampor, låter musiken stå på, kranarna rinnandes och till och med slänger skräp i naturen! Så kan vi verkligen inte ha det om Yessi, eller vi människor för den delen, ska ha någonstans att bo i framtiden. Följ med på ett spännande äventyr med Yessi och fånga energitjuven!

FC Yessi
Hög tid att lira lite fotboll. Alla får vara med, de som inte kickar får heja på!

Ekorrneval
Du kanske inte visste det, men ekorrneval är en flera hundra år gammal tradition som en gång i veckan samlar alla ekorrar i träden för en riktigt kul ekorrneval! De dansar sig från träd till träd, pyntar sig med roliga hattar av ekollon och vinkar till alla djur nere på marken. I vår ekorrneval stannar vi på marken men skapar samma magiska stämning som vi sprider genom vårt ekorrnevalståg som leds av Yessi genom campingen! Alla får vara med!

12+ club
Att ständigt ha lillsyrran i fejset är inte alltid toppenkul. Skönt då att få hänga med sina kompisar lite själv ett par timmar i veckar. Här är alla 12+ och småsyskon are not allowed. Vi hänger, spelar kubb eller lite brännboll om vi får feeling för det.

Dansshow
Ekorreografin sitter som en smäck i denna barnshow som bjuder upp till dans! Våra lekledare berättar om äventyren de fått vara med om tillsammans med Yessi och allt knasigt de stött på under resorna. Detta blir häftiga danser som vi dansar tillsammans och wow, vilken show det blir! Var med och lär dig ekkoreogragfin eller häng bara på på showen. Alla är bjudna på vårt kalas!

Discodags
Dansa, pausa! Eller snarare dansa, dansa! Kan du dansa som Yessi eller vicka på den långa ludna svansen? Med allra största sannolikhet kan du i alla fall shuffla och dansa riktig fuldans! Det blir ett härligt disco med kul danslekar och sköna moves varje fredag för att komma i helgstämning.

Yessis pysselverkstad
Vi målar, pärlar, pysslar och tar fram våra bästa konstnärskunskaper. Varje vecka har Yessi dessutom ett nytt roligt tema som vi skapar kring tillsammans.

First Camp-loppet
Stockholm Marathon, Göteborgsvarvet och alla andra lopp får se upp i backen för här kommer First Camp-loppet! En bana för vuxna och en för barnen att springa i vår vackra natur. Vi värmer upp ordentligt innan med både dans och stretching och sen är det bara att ge sig iväg. Självklart får man en cool medalj av Yessi när man är i mål.

Konstvärk
Yessi har drabbats av konstvärk! Vet du inte vad det är? Det är ungefär samma som när man känner bakvärk, du vet när man är så galet sugen på en bulle eller chokladboll att man helt enkelt måste baka! Bär man drabbats av konstvärk måste man helt enkelt göra konst. Eftersom Yessi är ekorre och bor i naturen hjälper vi henne att återvinna det som naturen lämnat eller som människan av misstag råkat lämna i naturen, för skräp hör ju självklart hemma i soptunnan. Storslagna konstverk är att vänta efter att vi botat Yessis konstvärk!

Yessis Yympa
Oj vad kul det är att göra kullerbyttor, hoppa och utmana sig själv i olika rörelser! Yessis Yympa passar alla som tycker det är tråkigt att sitta still och som älskar att ha kul oavsett ålder. OBS! Varning för spontana ryckningar i svansen under denna aktivitet.

Snooza söndagen

Checka ut 16.00 över hela Sverige Älskar du också att sova ut? Nu erbjuder vi senare...

Läs mer

Klassificering på First Camp

Guide till din nya favoritdestination Vad betyder egentligen symbolerna? Våra destinationer är...

Läs mer

First Camp Club

First Camp Club Om du gillar camping kommer du att älska vår medlemsklubb First Camp Club. Som...

Läs mer

Padel på First Camp

Bli padelproffs på semestern Har du hängt med i padelsvängen? Om inte har du chansen nu! We...

Läs mer

Vässla

Hyr Vässla Bike Enkla, smarta och miljövänliga utflykter med Vässla Vässla Bike och First...

Läs mer

Barnklubb

Campingsveriges största barnklubb Sommaräventyr med ekorren Yessi – nu med rekordmånga...

Läs mer

First Camp Bistro

First Camp Bistro På utvalda First Camp destinationer serverar vi vällagad mat, allt från enklare...

Läs mer

Flex och bas

Mer frihet med flex och bas I andra resebranscher som flyg och tåg kan man välja mellan att boka...

Läs mer

Danska campingplatser

Våra danska campingar Här hittar du alla våra danska campingar. Fyra av campingarna är belägna...

Läs mer

Svenska campingplatser

Våra svenska campingar Här hittar du alla våra svenska campingar. Nära 40 destinationer med...

Läs mer

Att campa på First Camp

Tips och trix före, under och efter campingsemestern! På den här sidan hittar du våra bästa...

Läs mer

Säsongsfamiljen

Avkopplande, bekvämt, fridfullt.. och alldeles alldeles underbart! Säsongslivet ändå. Maximal...

Läs mer

Familjestugor

Familjestugor Stugsemester med hela familjen på nära 40 destinationer Till dig som planerar en...

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Tips – Upplev Skånes alla musterier

Läs mer

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer