Hoppa till innehåll

Utomjordiskt kul sex dagar i veckan

Blïx är vår alldeles egna maskot som landar med sitt rymdskepp varje sommar v 27–32. Det märkliga är att han lyckas vara på nästan alla våra destinationer samtidigt. Med ljusets hastighet ordnar han och hans kompisar, Astronauterna, skattjakt, ansiktsmålning, kurragömma, överraskningar, lekar, pyssel och mycket mer flera gånger om dagen, sex dagar i veckan.

Även om Blïx har galaktiska superkrafter så hinner han tyvärr inte vara i Oknö-Mönsterås. Men även när Blïx är borta en stund brukar han lämna kvar lekrum och ritblock och annat som barn brukar gilla.

En annan av Blïx superkrafter är att han fyller år varje lördag! Och han älskar att ställa till med kalas. Tårtkalas, glasskalas, kak-kalas…Blïx firar sin födelsedag på många roliga och goda sätt.

Blïx Barnklubb är perfekt för människobarn att lära känna nya kompisar. Till sin hjälp har Blïx sina Astronauter som har fått utbildning i att leda just barnaktiviteter och skapa upplevelser och äventyr. Blïx och Astronauterna har fokus på att leda lekar och bus. Barnklubben fungerar inte som barnpassning utan föräldrarna måste finnas till hands om barnen behöver det.

 

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Golfresor och camping

Läs mer

Resetips till din bucket list 2019

Läs mer

Caravan Stockholm 2019

Läs mer