Hoppa till innehåll
Aktiviteter vid vintercamping

Roliga aktiviteter för din vintercamping

Längtar du till vintern när du kan sitta med en kopp varm choklad i campingstugan eller husvagen? Det gör vi också. Under dagarna roar ni er med utflykter som skidåkning, promenader, hundspann eller varför inte ta del av områdets rika kulturliv? På First Camp finns flera destinationer som har öppet året runt. Bland andra vinterpärlorna i Luleå och Umeå, men även längre söder ut i bland andra Karlstad, Malmö och Gunnarsö. Här listar vi ett par härliga vinteraktiviteter för familj och vänner.

 1. Hundspann i Umeå
  Testa att åka hundspann och upptäck den vilda naturen med någon av de kennlar som finns i Umeåregionen! Här åker ni fram i full fart genom skogar, fjäll och orörd natur med människans bästa vän.
 2. Kulturella Värmland
  För den kulturintresserade har Karlstad många museum att besöka. Spendera några timmar på Värmlands museum, Brigadmuseum och Lerinmuseet. Eller varför inte planera in ett besök vid Selma Lagerlöfs Mårbacka eller Gustaf Frödings minnesgård Alsters Herrgård?
 3. Skidåkning i Luleå
  Sugen på skidåkning i vinter? I vackra Norrland har du som campar på First Camp i Luleå mängder av vinteraktiviteter att uppleva. Packa med slalomskidorna, snowboarden eller pulkan när ni är iväg på er resa!
 4. Jul i Astrid Lindgrens Vimmerby
  Välkommen i juletid då Astrid Lindgrens Vimmerby erbjuder äkta småländsk julkänsla för hela familjen. Från First Camp i Gunnarsö är det endast en kort utflykt med bilen till Vimmerby. Gå på Julmarknad i Bullerbyn, Julskyltning, Julguidningar i Astrids barndomshem och mycket mer!
 5. Möjligheternas Malmö
  Malmö är inte bara en härlig sommarstad, här är det liv och rörelse året om! Med ett pulserande stadsliv året runt är Malmö en härlig destination som både känns kontinental och mysig som hemma oavsett väder. Här har vi listat aktiviteter du kan göra i storstaden under en weekend.

Senast inom Campingliv

Smart Stay

Smart Stay är vårt koncept för kort- och långtidsboende riktat till företag och organisationer....

Läs mer

First Camp Bistro

First Camp Bistro finns på fem av våra destinationer runt om i Sverige, från Umeå i norr till...

Läs mer

Campingtourbiljetten

Med Campingtourbiljetten får du upptäcka 24 destinationer i Sverige, Danmark och på Regenbogens...

Läs mer

Europas största campingallians

Har du fått smak på upplevelserna från First Camps svenska destinationer? Kanske har du till och...

Läs mer

Bli säsongsgäst

Tycker du att sommaren ibland känns för kort? Förläng sommaren och ställ upp husvagnen hela...

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Caravan Stockholm 2019

Läs mer

Julklappar och julklappstips

Läs mer

Aktiviteter vid vintercamping

Läs mer