Hoppa till innehåll
Fixa charterkänsla i Sverige
Campingliv

onsdag 15 april 2020

Fixa charterkänsla i Sverige

Så fixar du bästa barnsemestern på hemmaplan

Är du på jakt efter sommarens skönaste barnsemester? Blev charterresan inställd? Eller letar du inspiration inför framtida semestrar? Oavsett vilket så har vi en rad tips och sköna destinationer för att få ut mesta möjliga av Sommarsverige lagom till semestern! Visst är det hög tid att börja längta, och varför inte säkra just din perfekta familjestuga eller campingplats redan nu? Med prisalternativet Flex kan du ångra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!*

Kritvita sandstränder, barnklubb, pool, WIFI och vattenrutschkanor står ofta högt upp på önskelistan när årets barnsemester är i planeringsfasen. Känner du kanske igen dig?

Goda nyheter – allt detta och lite till är inte längre bort än runt hörnet. Va, runt hörnet? Jo, det stämmer! Chartersemestern ligger bokstavligen mycket närmre än du tror. Och en semester på hemmaplan är ju dessutom både klimatsmart och snäll mot plånboken. Hyr en modern familjestuga eller campingplats i Sverige i sommar och upptäck MER.

Boka charterkänsla

Psst.. du slipper dessutom oroa dig för utgångna pass och borttappat bagage eftersom det inte krävs en enda flygning eller mellanlandning. Plus att du slipper trånga frukostmatsalar, krångliga hissar och bor tryggt och säkert i ditt alldeles eget kryp in.

Häng med till våra destinationer med äkta charterkänsla:

Råå Vallar-Helsingborg

Välkommen till ett familjeparadis med perfekt läge alldeles intill sandstranden och vidsträckt utsikt över Ven och Kattegatt. Njut av en semester full av sol och bad vid stranden eller poolen, besök härliga Helsingborg stad och varför inte hyra en cykel och upptäcka de fantastiska omgivningarna. Mellan v. 27-32 bjuds det dessutom på ett fullspäckat aktivitetsprogram – till bredden fyllt av barnklubbsaktiviteter, underhållning och träningspass! Här finns både stugor och campingtomter att hyra för alla behov och plånböcker.

Arcus-Luleå

Låt barnen göra av med överskottsenergin i det häftiga Arcusbadet som uppfyller kriterier som vattenrutschbana, tempererat poolområde, vågmaskin och barnpool. Som om inte det vore nog finns det fullspäckade sommarprogrammet även i Luleå under sommaren och mer aktiviteter där till! Spela minigolf, slappna av i destinationens vedbastu och varför inte utmana familjens våghalsar i höghöjdsbanan intill campingen.

Mölle-Höganäs

Långt före att orden charter och turist ens var uppfunna vallfärdade svenskarna till Mölle om somrarna. Välkommen till en urmysig destination som har allt man kan tänkas behöva. Poolområdet blir snabbt en favorit bland de små, och föräldrarna hittar snabbt till vår bistro där man med fördel kan svalka både stupe och fylla magsäcken. Matsäcken å andra sidan fylls bäst på i servicebutiken. Färska bröd och bullar till nästa picknick någon? Här hittar du även hela aktivitetsprogrammet mellan v.27-32 med barnklubb, träning och sprakande kvällsunderhållning!

Röstånga-Söderåsen

Det är intet för intet som destinationen Röstånga-Söderåsen blev nominerad till ”Bästa campingplats för barnfamiljer” i Stora Barnsemesterpriset i år. Vid foten av Söderåsens nationalpark finner du denna kompletta semesteranläggning för hela familjen. Här erbjuds härligt boende i fräscha familjestugor och roliga aktiviteter hela sommaren lång. Förutom det fullständiga aktivitetsprogrammet finner du uthyrning av kanoter, flera lekplatser, minigolf och en hel del annat skoj! På destinationen finns även First Camp Bistro där du från förmiddag till kväll kan njuta av god och vällagad mat med bistrokänsla. Ät på plats eller ta med till ert krypin.

Åhus-Kristianstad

Bo granne med en av Sveriges vitaste sandstränder på semestern! På Skånes fina östkust finns en spännande destination att möjlighet till långa dagar på stranden och härliga äventyr runt hörnet. Mellan strandhänget bjuder även Åhus-Kristianstad på härliga aktiviteter för hela familjen. Starta dagen med ett skönt yogapass, spana på barnen när de går på skattjakt och avsluta med flaggan i topp lyssnandes till skön livemusik.

Ekudden-Mariestad

Vid Vänerns vackra strand mitt bland knotiga ekar och med en härlig sandstrand på armlängdsavstånd finns en familjepärla som heter duga. På Ekudden finns gott om plats och tid att njuta av semestern, lekfulla bad i Vänerns söta vatten eller i utomhuspoolerna. Bokar du mer än 3 nätter här ingår entrén till det intilliggande badet dessutom! I omgivningarna finns en hel del spännande utflykter som väntar på att göras och på campingen finns både vår Bistro, butik och aktivitetsprogram att tillgå – hela sommaren

Tylösand-Halmstad

En semesterdröm mitt på Hallands Riviera är Tylösand-Halmstad. Bara namnet säger en hel del. Ett stenkast från destinationen ligger en av Sveriges vackraste sandstränder och väntar på bara fötter, blöta handdukar, flipflop-moments och snäckplockare. När strandhänget för dagen går mot sitt slut fortsätter barnen att leka med sina nyfunna vänner medan föräldrarna njuter av något gott att äta i campingens bistro. Se hela aktivitetsprogrammet här!

Nickstabadet-Nynäshamn

Välkommen till en härlig familjedestination alldeles intill Nynäshamns populära havsbad och Nickstavikens långa sandstrand. Med brygga, hopptorn och vattenrutschbana är detta ett paradis för badsugna semesterfirande. Tröttnar man på alla vattenaktiviteter finns det även här gott om annat att göra. Även här ja, det stämmer! Ta tillfället i akt och häng med på ett skönt träningspass med hela familjen – så ni är uppvilade och kan gå all in för att vinna kvällens musikquiz såklart.

Med över 40 destinationer från Luleå i norr till Malmö i söder är chansen stor att du inte behöver rulla långt alls för att fixa årets bästa barnsemester. Dessutom finns hela aktivitetsprogrammet med barnklubb, träning och kvällsunderhållning på hela 23 destinationer av våra destinationer – se vilka här.

*Med Flex kan du avboka din vistelse fram till kl 15.00 dagen före ankomst med full återbetalning av bokningsvärdet – minus en administrativ avgift om 100 kr.


Senast inom Campingliv

Smart Stay

Bättre boende för nytänkande företag Smart Stay är vårt koncept för kort- och...

Läs mer

Dagkonferens

Dagkonferens Konferera säkert i Ånnaboda i höst Det finns många anledningar till att...

Läs mer

Studentboende

Studentboende Har du blivit antagen till din drömutbildning? Grattis! Glöm dyra hotell,...

Läs mer

First Camp Bistro

First Camp Bistro På utvalda First Camp destinationer serverar vi vällagad mat, allt från...

Läs mer

Flex och bas

Mer frihet med flex och bas I andra resebranscher som flyg och tåg kan man välja mellan att boka...

Läs mer

Säsongsplats i sommar

Säsongsplats i sommar Här listar vi alla destinationer som erbjuder säsongsplatser under...

Läs mer

Danska campingplatser

Våra danska campingar Här hittar du alla våra danska campingar. Fyra av campingarna är belägna...

Läs mer

Svenska campingplatser

Våra svenska campingar Här hittar du alla våra svenska campingar. Nära 40 destinationer med...

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Cykla mountainbike i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer