Hoppa till innehåll
Julklappar och julklappstips

Årets bästa julklappstips

På jakt efter julklappar och julklappstips? Vi hjälper dig med klapparna till campingfantasten, husbilsälskaren och husvagnsdyrkaren. Nu är det slut på de mjuka paketen, smörknivarna och strumporna. Här har vi listat upplevelser som passar riktigt bra att ge bort i julklapp till mamma, pappa, vänner och syskon!

 1. Till spaälskaren
  Unna någon du tycker om en spahelg på First Camp Åhus-Kristianstad längre fram i vår. Boka en stughelg eller campingplats och boka en skön behandling och middag på restaurang Harmoni Spa på campingen.
 2. Till shoppinggurun
  Har du den där vännen eller familjemedlemmen som älskar att shoppa? Boka en stuga eller campingplats på First Camp Kärradal-Varberg, endast 40 minuter till Gekås Ullared! Shoppa på dagen, bada och mys på kusten på kvällen. Bättre kombo får du leta efter!
 3. Till barnfamiljen
  Alla barnen ropar högt hurra när de hör att familjen ska till Kolmården Djurpark! Boka familjens roligaste boende på First Camp Kolmården-Norrköping med plats för hela familjen. Barnklubb och fina badstränder väntar efter ett besök i parken.
 4. Till cykelfantasten
  Fyra av First Camps destinationer ligger längs den vackra Kattegattleden. Boka en natt på First Camp i Kärradal, Tylösand, Torekov och Mölle och planera in ett par roliga stopp längs vägen så har ni ett roligt cykeläventyr att längta till i vår!
 5. Till golfaren
  Runt First Camp Tylösand-Halmstad finns flera kända golfbanor. Boka in en stughelg vid kanske Sveriges vackraste strand och slå några slag på de fina banorna i närheten.

Senast inom Campingliv

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Golfresor och camping

Läs mer

Resetips till din bucket list 2019

Läs mer

Caravan Stockholm 2019

Läs mer