Hoppa till innehåll
Poolsemester i Sverige
Campingliv

onsdag 29 april 2020

Poolsemester i Sverige & Danmark

Semestern blir komplett vid poolkanten

Föredrar du att bada i hav eller sjö? Vadå hav och sjö? Pool såklart! Att ha en uppvärmd pool nära tillhands gör livet lite bättre, lite härligare och lite lyxigare. Det vet väl alla. Semestern blir helt enkelt komplett vid poolkanten. Här guidar vi dig som vill bli bäst på kanonkulan till de destinationer med pool, antingen på området eller på promenadavstånd ?☀️

Campingplatser med pool i Sverige:

Arcus-Luleå
Arcusbadet är en riktig familjefavorit. Äventyrsbadet i Luleå är ett populärt besöksmål för badsugna lulebor och semesterfirare sommartid. Det tempererade poolområdet har inte mindre än tre olika pooler, vattenrutschbanor, vågmaskin, barnpool, volleybollnät och mycket mer. Läs mer här.

Röstånga-Söderåsen
Varma sommardagar spenderas kanske allra bäst vid campingens fina poolområde. Här finns en 50-meterspool, tre barnpooler och en rasande rolig vattenrutschbana. Eftersom man gärna badar tills russinstadiet börjar ta sin form finns det dessutom flera lekplatser, hoppkuddar, beachvolleyplan och en hel del annat kul att varva doppen med. Läs mer här.

Råå Vallar-Helsingborg
Poolområdet är sommartid campingens naturliga mötesplats. Njut av uppfriskande motionssim, öva på kanonkulan eller glid runt på ytan av den uppvärmda 50-meterspoolen. Men det är inte allt. Här finns också en inglasad pool för dagarna med sämre väder, plaskdamm samt en utomhusjacuzzi. Läs mer här.

Mölle-Höganäs
I Mölle är den stora poolen en självklar favorit bland barnen! Poolområdet är välbesökt under soliga dagar och här leker barnen med kompisar medan föräldrar kan sola och njuta av värmen intill poolkanten. En svalkande dryck eller glass köper du smidigt i servicebutiken alldeles intill. Läs mer här.

Nickstabadet-Nynäshamn
På Nickstabadet är vattenlek nummer 1. Här finns en hejdundrande vattenrutschkana med tre olika nedfarter: Lilla banan, Stora banan och Fartbanan. Fartbanan talar sitt klara språk – det är den allra snabbaste och är hela 170 meter lång. Vågar du prova? För den som vill plaska, simma och vattenleka finns en fin sandstrand på Nynäshamns havsbad som ligger alldeles intill. Läs mer här.

Nydala-Umeå
På 700 meters avstånd från campingen ligger det populära Umelagun och Nydalabadet som med sina tempererade pooler bjuder på äventyr! Lek, busa och njut i vattenkanaler, barn- och familjelaguner, bubbelpooler, roliga vattenrutschkanor och en hel del andra vattenattraktioner. Under högsäsong går Badtåget på sträckan dagligen. Det är givetvis gratis att åka för campingens gäster. Läs mer här.

Ekudden-Mariestad
Alldeles intill campingen ligger Ekuddens utomhusbad som lockar både campinggäster och Mariestadsbor under sommarmånaderna med sina tempererade pooler. Här finns en skön 50-metersbassäng som passar lika bra för den som vill simma längder som den som hellre plaskar och leker. För de allra yngsta badfantasterna finns även en skön plaskbassäng med 30 cm djup som bjuder in till plaskande roligt poolhäng! Läs mer här.

Lugnet-Falun
Granne med campingen hittar du Lugnets Sportcenter med simhall och friluftsbad. Sommartid drar de tempererade utomhusbassängerna till sig både badsugna Falubor och semesterfirare. Här finns vattenrutschbana (behöver vi ens säga att den är en riktig hit?), fritt fall, plaskbassäng med fontän för de yngsta och stora grönytor för sol och lek.

Campingplatser med pool i Danmark:

Bogense City-Nordfyn
På campingen i Bogense hittar du badland både inne och ute. Här väntar många timmars roligheter i de uppvärmda poolerna, vattenrutschkanorna och badtunnorna. Även om campingen ligger nära stranden är det ju så mycket lättare att bara slå sig ner vid sidan av poolkanten, eller hur? Läs mer här.

Bøsøre Strand-Sydfyn
Sommar, höst, vinter eller vår – här mår badfantasten lika bra året om. Det tropiska vattenlandet kommer utan tvekan att bjuda på många härliga flipflop-moments med sina många pooler och roliga vattenrutschkanor. Läs mer här.

Hasmark Strand-Nordfyn
Välkommen till en destination med ett badland där vuxna och barn har minst lika roligt. Här finner du pooler både inne och ute som bjuder in vattenlek som heter duga. Utomhus finns tre vattenrutschkanor på rad – vilken är snabbast? Läs mer här.

Skovlund Strand-Lillebælt
På Skovlund Strand blir poolen snabbt en favorit bland barnen. Det är lätt att förstå varför man mer än gärna badar till kroppen mer eller mindre har förvandlats till ett russin. Medan barnen åker i vattenrutschkanorna om och om igen kan föräldrarna enkelt njuta av solen från solstolen vid poolkanten. Läs mer här.

 


Senast inom Campingliv

Smart Stay

Bättre boende för nytänkande företag Smart Stay är vårt koncept för kort- och...

Läs mer

Flex och bas

Mer frihet med flex och bas I andra resebranscher som flyg och tåg kan man välja mellan att boka...

Läs mer

First Camp Bistro

First Camp Bistro På utvalda First Camp destinationer serverar vi vällagad mat, allt från...

Läs mer

Säsongsplats

Semesterkänsla i flera månader! Säkra din säsongsplats Bli säsongsgäst och kom och gå som...

Läs mer

First Camp Club

First Camp Club Om du gillar camping kommer du att älska First Camp Club. Det är vår egen...

Läs mer

Underhållning

Underhållning på First Camp I sommar bjuds du på fantastisk utomhusunderhållning hela fyra...

Läs mer

Nordic Camping är nu en del av First Camp

Nordic Camping blir First Camp Skandinaviens största campingkedja Nu kan du som campare hitta...

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Sensommarcamping

Läs mer

Din guide till Skåne

Läs mer

11 tips på mindre campingar

Läs mer