Hoppa till innehåll
På fiskeresa i Sverige och Danmark
Campingliv

tisdag 24 september 2019

På fiskeresa i Sverige och Danmark

– här hittar du de bästa platserna att fiska på i närheten av våra campingar!

Hösten är den perfekta tiden för att åka och fiska! Oavsett om du är sportfiskare, hobbyfiskare eller helt ny med metspö eller flugfiskespö så har vi boende för din fiskeresa. Vi har flera campingar med stugor öppna året runt för dina fiskeäventyr. Sverige har så många sjöar, åar och vattendrag, kilometerlånga kuststräckor och vikar så det finns alltid bra ställen att åka till i närheten. Här hittar du fiskeresor för en weekend, långhelg eller en hel vecka där du parkerar bilen direkt utanför stugan, har gott om plats i stugan för din utrustning och kan sova gott i en säng när ni kommer tillbaka från en dag på sjön.

Här guidar vi dig till några av de bästa fiskeställena vid några av våra campingar som sticker ut lite extra för just fiskeresor!

Fiskeresa i Sverige

På destinationerna nedan har stugorna öppet året om, vissa har även campingplatser tillgängliga. Klicka in på respektive destination för att hitta just ditt perfekta boende!

Arcus-Luleå

I närheten av campingen finns allt från fiske i fors och inplanterad fisk i sjö eller lugna vattendrag till havsfiske. Fisket i Luleå och Luleälv är omtyckt och här kan du fiska sik, röding och gädda.

Nydala-Umeå

Området runt Umeå erbjuder stora möjligheter till många typer av fiske. Årligen vandrar laxen till Vindelälven för lek och i kustområdena finner du ett av Sveriges bästa fiske efter storvuxna gäddor. I sjöarna nappar abborrarna både sommartid och vintertid.

Gunnarsö-Oskarshamn

I Oskarshamns kommun finns ett fint och varierat fiske för såväl nybörjare som lite mer erfarna fiskare. Till kusten söker sig den som vill ha havsöring, gädda, abborre eller sik på kroken.

Skutberget-Karlstad

Upplev det rika fiskelivet runt Vänern! Det finns mycket fina fiskevatten i området. Fiska helt på egen hand eller boka något av våra fiskepaket med trollingfiske efter lax- och öring- eller abborrfiske. Följ med på en spännande tur på Vänern med professionella fiskare som bistår med bästa tipsen för att få napp.

Fiskeresa i Danmark

Lakolk Strand-Römö

I Danmarks sydvästliga hörn finns mycket fina fiskevatten med vatten av bra kvalitet och gott om fisk. Campingen ligger precis vid en flera kilometerlång strand och det går även att boka in ostronsafari under vinterhalvåret, från oktober till april.


Senast inom Campingliv

Smart Stay

Bättre boende för nytänkande företag Smart Stay är vårt koncept för kort- och...

Läs mer

Flex och bas

Mer frihet med flex och bas I andra resebranscher som flyg och tåg kan man välja mellan att boka...

Läs mer

First Camp Bistro

First Camp Bistro På utvalda First Camp destinationer serverar vi vällagad mat, allt från...

Läs mer

Säsongsplats

Semesterkänsla i flera månader! Säkra din säsongsplats Bli säsongsgäst och kom och gå som...

Läs mer

First Camp Club

First Camp Club Om du gillar camping kommer du att älska First Camp Club. Det är vår egen...

Läs mer

Underhållning

Underhållning på First Camp I sommar bjuds du på fantastisk utomhusunderhållning hela fyra...

Läs mer

Nordic Camping är nu en del av First Camp

Nordic Camping blir First Camp Skandinaviens största campingkedja Nu kan du som campare hitta...

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Sveriges skönaste stränder

Läs mer

Camparnas bästa (nybörjar)tips

Läs mer

Poolsemester i Sverige

Läs mer