Hoppa till innehåll
På fiskeresa i Sverige och Danmark

På fiskeresa i Sverige och Danmark

– här hittar du de bästa platserna att fiska på i närheten av våra campingar!

Hösten är den perfekta tiden för att åka och fiska! Oavsett om du är sportfiskare, hobbyfiskare eller helt ny med metspö eller flugfiskespö så har vi boende för din fiskeresa. Vi har flera campingar med stugor öppna året runt för dina fiskeäventyr. Sverige har så många sjöar, åar och vattendrag, kilometerlånga kuststräckor och vikar så det finns alltid bra ställen att åka till i närheten. Här hittar du fiskeresor för en weekend, långhelg eller en hel vecka där du parkerar bilen direkt utanför stugan, har gott om plats i stugan för din utrustning och kan sova gott i en säng när ni kommer tillbaka från en dag på sjön.

Här guidar vi dig till några av de bästa fiskeställena vid några av våra campingar som sticker ut lite extra för just fiskeresor!

Fiskeresa i Sverige

På destinationerna nedan har stugorna öppet året om, vissa har även campingplatser tillgängliga. Klicka in på respektive destination för att hitta just ditt perfekta boende!

Arcus-Luleå

I närheten av campingen finns allt från fiske i fors och inplanterad fisk i sjö eller lugna vattendrag till havsfiske. Fisket i Luleå och Luleälv är omtyckt och här kan du fiska sik, röding och gädda.

Nydala-Umeå

Området runt Umeå erbjuder stora möjligheter till många typer av fiske. Årligen vandrar laxen till Vindelälven för lek och i kustområdena finner du ett av Sveriges bästa fiske efter storvuxna gäddor. I sjöarna nappar abborrarna både sommartid och vintertid.

Gunnarsö-Oskarshamn

I Oskarshamns kommun finns ett fint och varierat fiske för såväl nybörjare som lite mer erfarna fiskare. Till kusten söker sig den som vill ha havsöring, gädda, abborre eller sik på kroken.

Skutberget-Karlstad

Upplev det rika fiskelivet runt Vänern! Det finns mycket fina fiskevatten i området. Fiska helt på egen hand eller boka något av våra fiskepaket med trollingfiske efter lax- och öring- eller abborrfiske. Följ med på en spännande tur på Vänern med professionella fiskare som bistår med bästa tipsen för att få napp.

Fiskeresa i Danmark

Lakolk Strand-Römö

I Danmarks sydvästliga hörn finns mycket fina fiskevatten med vatten av bra kvalitet och gott om fisk. Campingen ligger precis vid en flera kilometerlång strand och det går även att boka in ostronsafari under vinterhalvåret, från oktober till april.


Senast inom Campingliv

Smart Stay

Smart Stay är vårt koncept för kort- och långtidsboende riktat till företag och organisationer....

Läs mer

First Camp Bistro

First Camp Bistro finns på sex av våra destinationer runt om i Sverige, från Umeå i norr till...

Läs mer

Bli säsongsgäst

Tycker du att campingsäsongen ibland känns för kort? Förläng säsongen och ställ upp husvagnen...

Läs mer

Äventyr med din Camping Tour Ticket

Med vår Camping Tour Ticket kan du upptäcka 29 destinationer i Sverige, Norge, Danmark och...

Läs mer

Köp ett aktivitetshäfte

Aktivitetshäftet ger dig finfina rabatter på våra mest populära aktiviteter. Det är ju ingen...

Läs mer

Campa med hund

Här har vi tillsammans med Doggy samlat tips för dig som campar med hund, allt från tips på...

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Höstlovsaktiviteter

Läs mer

Vandringsleder i Skåne

Läs mer

På fiskeresa i Sverige och Danmark

Läs mer