Hoppa till innehåll
Resetips till din bucket list 2019

Upplevelser till din bucket list för 2019

Har du en lista på saker du vill uppleva under 2019, eller kanske innan du blir äldre? Engelskans bucket list är en härlig idé där du samlar alla dina drömmar och målet är att uppleva och bocka av så många av dem som möjligt. Vi har samlat ett par upplevelser och aktiviteter för att ge dig inspiration att skapa din egen bucket list. Här har du även nära till prisvärt och enkelt boende på campingen så att du kan lägga mer pengar på dina upplevelser!

 1. Upplev norrsken
  Beskåda den vackra himlen i vinternatten i Norrland. Att se den mytomspunna ljusupplevelsen, Aurora Borealis, är ett måste på din bucket list för 2019! De vackra färgerna i blått, grönt och lila sveper över landskapet mellan september fram till april. Bor gör du smidigt vid First Camp Arcus-Luleå.
 2. Ta dykarcertifikat
  Har du alltid drömt om att ta ett dykcertifikat? I år är ditt år! Lär dig att dyka i Sveriges bästa dykvatten med Kullen Dyk, vid campingen First Camp Mölle-Höganäs. Här finns även möjlighet att åka på spännande för- och eftermiddagsutflykter eller båt- och vrakdyk för den som är nybörjare och mer erfaren.
 3. Ostronsafari i Danmark
  Är du en ostronfantast? Då måste du besöka den danska västkusten och First Camp Lakolk Strand-Römö. I närheten kan du plocka dina egna ostron direkt från havets botten på ostronsafari! Här arrangeras guidade turer där ni i grupp tillsammans med en guide promenerar i full utrustning ut ett par kilometer i havet och plockar, om ni har tur, kilovis med ostron. Och du, glöm inte handskarna och bärkassar att bära alla goda ostron i.  🙂
 4. Åk hundspann i Norrland
  Spendera en hel dag tillsammans med människans bästa vän! Åk fram i full fart genom skogar, fjäll och orörd natur med hundspann. I Umeåregionen finns flera kennlar som erbjuder utflykter året om, på släde eller på kickbike. Kika in på First Camp Nydala-Umeå för mer info och boende!
 5. Upplev Österlen i sydöstra Skåne
  Österlen är ett hänförande område med många härliga utflyktsmål som är väl värda ett besök när du är ute och campar i Sverige. Besök musterier, vingårdar, gårdsbutiker och kör förbi böljande sädesfält och nationalparker. Sväng in på First Camp i Malmö eller Åhus under din resa för en god natts sömn och en bit mat!

Fotograf: Daniele Chiauzzi
Bild från First Camp Arcus-Luleå


Senast inom Campingliv

Smart Stay

Smart Stay är vårt koncept för kort- och långtidsboende riktat till företag och organisationer....

Läs mer

First Camp Bistro

First Camp Bistro finns på sex av våra destinationer runt om i Sverige, från Umeå i norr till...

Läs mer

Bli säsongsgäst

Tycker du att campingsäsongen ibland känns för kort? Förläng säsongen och ställ upp husvagnen...

Läs mer

Äventyr med din Camping Tour Ticket

Med vår Camping Tour Ticket kan du upptäcka 29 destinationer i Sverige, Norge, Danmark och...

Läs mer

Köp ett aktivitetshäfte

Aktivitetshäftet ger dig finfina rabatter på våra mest populära aktiviteter. Det är ju ingen...

Läs mer

Campa med hund

Här har vi tillsammans med Doggy samlat tips för dig som campar med hund, allt från tips på...

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Höstlovsaktiviteter

Läs mer

Vandringsleder i Skåne

Läs mer

På fiskeresa i Sverige och Danmark

Läs mer