Hoppa till innehåll
Storstadscampingen med närhet till hav och grönska

Storstadscampingen med närhet till hav och grönska

semesterSkåne

Omringat av grönska, med milsvid utsikt över havet, ligger First Camp Sibbarp-Malmö. Här är den självklara destinationen för den som vill kombinera lata dagar i solen med allt vad det pulserande stadslivet har att erbjuda.

Närheten till två internationella storstäder, Malmö och Köpenhamn, och dessutom gångavstånd till stranden gör vårt campingläge alldeles unikt. Välkomna till ett campingparadis med garanterat härliga dagar, säger Mats Wernberg, servicechef på First Camp Sibbarp-Malmö.

En spännande omgivning

Det råder ingen tvekan om att man får det bästa av båda världar under ett semesterfirande på First Camp Sibbarp-Malmö. En cykeltur fån campingen längs med den vackra kuststräckan leder dig in till Malmö Stad som bjuder på internationella vibbar och allt ifrån kulturupplevelser, shopping och sport till bad på Simhallsbadet som brukar vara en favorit bland barnen. På vägen kan man stanna till vid någon av de mysiga uteserveringarna i Västra hamnen eller ta ett varv runt Turning Torso. Vill du ta en lite längre utflykt ligger förbindelsen via Öresundsbron över till Danmark endast ett stenkast bort. Med tåget från Hyllie till centralstationen i Köpenhamn är du bara en kort promenad från både Tivoli och det charmiga restaurangstråket i Nyhavn.

En camping för alla smaker

Utöver sin närhet till aktiviteter, puls och storstadsliv ligger First Camp Sibbarp-Malmö naturskönt inbäddat med magisk utsikt över Öresundsbron och alla möjligheter till lugna dagar i solen där hela familjen kan koppla av och trivas. Förutom minigolf, rolig lekplats och barnvänlig sandstrand har dessutom rymdmaskoten Blïx sin egen barnklubb på campingen. Här kan alla barn leka, busa och lära känna massor av nya vänner. Sju dagar i veckan mellan vecka 27-32 ordnar Blïx skattjakt, fotbollsturneringar, ansiktsmålning och mycket annat kul. Inne på området hittar du också campingens egen bistro med underhållning under högsäsong och här visas självklart fotbolls-VM så du kan vara med och heja fram rätt lag under semestern.

– Det finns mycket att göra på campingen och i området runt omkring men längtar man efter att bara få koppla av i solen är atmosfären lugn och trivsam. Som gäst får du självklart alltid ett trevligt bemötande av personalen som finns här för att hjälpa till och svara på frågor och du behöver inte gå långt för att besöka vår servicebutik. Kom hit och ladda picknickkorgen eller bulla upp till en riktig långfrukost med nybakade frallor, tipsar Mats.

Text: Bulldog media, Campingbibeln juli 2018


Senast inom Campingliv

Smart Stay

Smart Stay är vårt koncept för kort- och långtidsboende riktat till företag och organisationer....

Läs mer

First Camp Bistro

First Camp Bistro finns på sex av våra destinationer runt om i Sverige, från Umeå i norr till...

Läs mer

Bli säsongsgäst

Tycker du att campingsäsongen ibland känns för kort? Förläng säsongen och ställ upp husvagnen...

Läs mer

Äventyr med din Camping Tour Ticket

Med vår Camping Tour Ticket kan du upptäcka 29 destinationer i Sverige, Norge, Danmark och...

Läs mer

Köp ett aktivitetshäfte

Aktivitetshäftet ger dig finfina rabatter på våra mest populära aktiviteter. Det är ju ingen...

Läs mer

Campa med hund

Här har vi tillsammans med Doggy samlat tips för dig som campar med hund, allt från tips på...

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Höstlovsaktiviteter

Läs mer

Vandringsleder i Skåne

Läs mer

På fiskeresa i Sverige och Danmark

Läs mer