Hoppa till innehåll
Storstadscampingen med närhet till hav och grönska
Campingliv

fredag 3 augusti 2018

Storstadscampingen med närhet till hav och grönska

semesterSkåne

Omringat av grönska, med milsvid utsikt över havet, ligger First Camp Sibbarp-Malmö. Här är den självklara destinationen för den som vill kombinera lata dagar i solen med allt vad det pulserande stadslivet har att erbjuda.

Närheten till två internationella storstäder, Malmö och Köpenhamn, och dessutom gångavstånd till stranden gör vårt campingläge alldeles unikt. Välkomna till ett campingparadis med garanterat härliga dagar, säger Mats Wernberg, servicechef på First Camp Sibbarp-Malmö.

En spännande omgivning

Det råder ingen tvekan om att man får det bästa av båda världar under ett semesterfirande på First Camp Sibbarp-Malmö. En cykeltur fån campingen längs med den vackra kuststräckan leder dig in till Malmö Stad som bjuder på internationella vibbar och allt ifrån kulturupplevelser, shopping och sport till bad på Simhallsbadet som brukar vara en favorit bland barnen. På vägen kan man stanna till vid någon av de mysiga uteserveringarna i Västra hamnen eller ta ett varv runt Turning Torso. Vill du ta en lite längre utflykt ligger förbindelsen via Öresundsbron över till Danmark endast ett stenkast bort. Med tåget från Hyllie till centralstationen i Köpenhamn är du bara en kort promenad från både Tivoli och det charmiga restaurangstråket i Nyhavn.

En camping för alla smaker

Utöver sin närhet till aktiviteter, puls och storstadsliv ligger First Camp Sibbarp-Malmö naturskönt inbäddat med magisk utsikt över Öresundsbron och alla möjligheter till lugna dagar i solen där hela familjen kan koppla av och trivas. Förutom minigolf, rolig lekplats och barnvänlig sandstrand har dessutom rymdmaskoten Blïx sin egen barnklubb på campingen. Här kan alla barn leka, busa och lära känna massor av nya vänner. Sju dagar i veckan mellan vecka 27-32 ordnar Blïx skattjakt, fotbollsturneringar, ansiktsmålning och mycket annat kul. Inne på området hittar du också campingens egen bistro med underhållning under högsäsong och här visas självklart fotbolls-VM så du kan vara med och heja fram rätt lag under semestern.

– Det finns mycket att göra på campingen och i området runt omkring men längtar man efter att bara få koppla av i solen är atmosfären lugn och trivsam. Som gäst får du självklart alltid ett trevligt bemötande av personalen som finns här för att hjälpa till och svara på frågor och du behöver inte gå långt för att besöka vår servicebutik. Kom hit och ladda picknickkorgen eller bulla upp till en riktig långfrukost med nybakade frallor, tipsar Mats.

Text: Bulldog media, Campingbibeln juli 2018


Senast inom Campingliv

Smart Stay

Bättre boende för nytänkande företag Smart Stay är vårt koncept för kort- och...

Läs mer

Säsongstart för 99kr/natt!

Campa för 99kr/natt! Nu drar vi igång årets sköna säsongstart med riktiga pangpriser! Campa...

Läs mer

Flex och bas

Mer frihet med flex och bas I andra resebranscher som flyg och tåg kan man välja mellan att boka...

Läs mer

First Camp Bistro

First Camp Bistro På utvalda First Camp destinationer serverar vi vällagad mat, allt från...

Läs mer

Bli säsongsgäst

Semesterkänsla i fem månader! Säkra din säsongsplats Bli säsongsgäst och kom och gå som du...

Läs mer

Barnklubb

Barnklubb på First Camp För våra minsta och absolut viktigaste gäster har vi fyllt hela...

Läs mer

Träning på campingen

Träna på campingen i sommar! Under sommaren under vecka 27–32 finns alla möjligheter att...

Läs mer

Underhållning

Underhållning på First Camp I sommar bjuds du på fantastisk underhållning hela fyra dagar i...

Läs mer

Nordic Camping är nu en del av First Camp

Nordic Camping blir First Camp Skandinaviens största campingkedja Nu kan du som campare hitta...

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Husbilsplatser och ställplatser i Sverige

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Förbered säsongen med våra 6 tips

Läs mer