Hoppa till innehåll
Sveriges vackraste sandstrand
Campingliv

måndag 16 juli 2018

Sveriges vackraste sandstrand

Västkusten

First Camp Tylösand-Halmstad

Med sin sju kilometer långa sandstrand, som röstats fram till Sveriges bästa, är First Camp Tylösand-Halmstad ditt bad- och campingparadis på jorden. Här kan du njuta av sommarens alla härligheter med sand mellan tårna och magiska solnedgångar på terrassen, medan fritidsaktiviteter, utflykter och nöjesliv väntar på dig runt varje hörn.

– Vår strand är ju faktiskt berömd och det är klart att det är många som lockas hit av den anledningen. Inte bara för att bada, utan vindsurfingen är också väldigt fin här, berättar Daniel Axelsson som är servicechef på First Camp Tylösand-Halmstad.

Tylösand är essensen av svenskt sommarliv. Sol, bad och lata dagar blandas med dunkande nöjesliv, rolig träning och aktiviteter för alla åldrar. Här är flexibiliteten nyckelordet och du kommer inte att ha problem att hitta något som passar hela familjens semesterdrömmar. I området finns det massor av cykel- och vandringsleder och sevärdheter och du hittar inte mindre än elva golfbanor i närheten. En favoritutflykt för många är att ta en våffla uppe på Galgberget i Hallandsgårdens café för att sedan ta en promenad och avnjuta utsikten över hela Halmstad. Hemma på campingen kan alla barn med spring i benen leka loss på den stora lekplatsen och har man energi kvar kan man bland annat utmana familjen på äventyrsgolf, spela boule eller hyra Segways. Ett hett tips är annars att bara sjunka ner i campingens badtunna och njuta av utsikten.

Ett rikt nöjesliv

Såväl Halmstad som Tylösand bjuder på ett fantastiskt uteliv och det finns mängder av restauranger, barer och caféer på gångavstånd från campingen. I Tylösand finns Solgårdens Scen som bland annat gästas av artister som Lena Philipsson, Darin, Wilmer X och Nationalteatern. Även campingens egen restaurang är en omtyckt favorit om man vill hålla sig på hemmaplan.

– Vår restaurang har en vacker innergård samt en terrass där man kan njuta av en kall dryck till fantastisk utsikt och helt magiska solnedgångar! Under högsäsong erbjuder vi massor av underhållning och aktiviteter här med allt från quiz till livemusik två kvällar i veckan, avslutar Daniel.

Artikel: Campingbibeln, Maj 2018. Text: Bulldog media


Senast inom Campingliv

Smart Stay

Bättre boende för nytänkande företag Smart Stay är vårt koncept för kort- och...

Läs mer

Flex och bas

Mer frihet med flex och bas I andra resebranscher som flyg och tåg kan man välja mellan att boka...

Läs mer

Mat och dryck

Mat och dryck på campingen På utvalda First Camp destinationer serverar vi vällagad mat, allt...

Läs mer

Bli säsongsgäst

Förläng campingsäsongen! Säkra din säsongsplats Tycker du att campingsäsongen ibland känns...

Läs mer

Aktiviteter vid vintercamping

Roliga aktiviteter för din vintercamping Längtar du till vintern när du kan sitta med en kopp...

Läs mer

Julklappar och julklappstips

Årets bästa julklappstips På jakt efter julklappar och julklappstips? Vi hjälper dig med...

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Julbord och nyårsfiranden

Läs mer

Högtider + upplevelser = sant

Läs mer

Höstlovsaktiviteter

Läs mer