Butik & restaurang - First Camp Hoppa till innehåll

Vi har öppet som vanligt

Badparadiset på den skånska östkusten

Badparadiset på den skånska östkusten

Badparadiset på den skånska östkusten

Servicebutik

I vår butik finner du allt du behöver för att campinglyckas! Till doften av nybakat bröd hittar du leksaker, grilltillbehör, picknickattiraljer, de nödvändiga basvarorna och färska grönsakerna såväl som godis och snacks för lyckade semesterkvällar.

Och det bästa av allt – när man är ledig är varje dag en fikadag med nygräddade bullar och svalkande glass. Välkommen in!

Restaurang Åhus harmoni mat & spa

OBS! Restaurangen är tillfälligt stängd.

På campingområdet nere vid havet finns härliga Åhus Harmoni mat & spa. Här erbjuder köket en härlig meny och god dryck. Här kan du och ditt sällskap avnjuta lokala Åhus tapas med gröna inslag och á la carte i den mysiga restaurangen som är öppen året runt. Uteserveringens terrass med utsikt mot havet är en perfekt plats njuta på under sommarkvällarna.

Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

11 tips på mindre campingar

Läs mer

Sveriges skönaste stränder

Läs mer

Camparnas bästa (nybörjar)tips

Läs mer