Höstlov på Ånnaboda - First Camp Hoppa till innehåll

Aktiv camping i storslagen natur

Höstlov på Ånnaboda

Spöklika, mysiga och naturnära aktiviteter

Höstlov, halloween och några dagars riktigt skön ledighet. Välkommen till en perfekt paus i vardagen och fyll på med ny energi. Lämna vardagen hemma och ge er ut på ett naturnära äventyr.

Missa inte detta på campingen:

  • Fredag – Filmvisning kl. 15
  • Lördag – Spökjakt kl. 16
  • Lördag – Pizzabuffé i bistron kl. 17-19.30
Här på Ånnaboda-Örebro sprudlar det av roliga aktiviteter för hela familjen

Filmtajm!
Inget höstlov utan ordentligt filmmys. Ellerhur? På destinationen blir det filmvisning kl. 15 fredagen 30 oktober och alla barn är välkomna! Anmälan sker i receptionen, max 50 personer.

Spökjakt
Ge er ut på en spännande spökjakt! Lite som orientering, fast med en spööööklik tvist… Starten går lördagen 31 oktober kl. 16.

Pizzabuffé
Alla pizzaälskare räcker upp en hand 👋🏼 Bistron erbjuder pizzabuffé på lördagen 31 oktober kl. 17-19.30. Mumsigt värre! Vill du ta maten som take-away går det självklart bra.

Vandring
På med vandringsskorna eller stövlarna och ta dig an Bergslagsleden som sträcker sig längs med Kilsbergskanten. Och ett hett tips är att passa på att ta sig upp på Tomasbodahöjden som är Kilsbergens och Närkes högsta punkt. Packa med matsäck och njut av en välförtjänt fika på toppen.

Mountainbike
Härifrån tar du dig raka vägen ut på tio av Kilsbergens MTB-leder som passar såväl nybörjare och barnfamiljer som de riktigt erfarna mountainbikecyklisterna. Har du ingen egen MTB kan du hyra på plats! Bokning via receptionen.

Pumptrackbana
Missa inte heller pumptrackbanan som ligger alldeles intill destinationen. Banan är uppbyggd av packade massor som formats till kullar, kurvor och hopp. Kul övning för alla åldrar!

Kul i närheten

Sveriges största badäventyr
Äventyret väntar i den täta djungeln, bland vattenfall och vilda forsar. Ta med hela familjen och utforska de mystiska ruinerna på Gustavsvik – Lost City, endast 20 minuters bilfärd från destinationen. Här bjuds det på riktigt kul höstlovsbad. Vågar du kasta dig ut i landets längsta vattenrutschbana? Förbokning av biljetter krävs – läs mer här.

Boka nu

Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Cykla mountainbike i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer