Hoppa till innehåll

Lugn och ro i vackra omgivningar

365 campingdagar om året

100% höstmys på campingen

Campingtomt

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. För er som reser med husvagn eller tält har vi fina campingtomter att välja på i flera olika områden och miljöer, storlekar, standarder och prisklasser – här finns något för alla önskemål. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och många bokar därför sin campingtomt i förväg. Tänk på att vara ute i god tid om du vill vara säker på att få just den plats du önskar.

Klassisk campingtomt med el

Inom anläggningen finns idag ca 500 campingtomter med el de är mellan 80 – 120 kvm stora för dig som vill campa. De ligger i olika miljöer, en del i frodiga björkdungar på gräs eller asfalt, andra under svagt susande tallar och åter andra vid stranden där du vaggas till ro av ljudet från vågorna. Servicehus finns på alla fyra områdena bra belägna.

Strandtomter

Strandtomterna är våra näst största platser för dig som vill ha lite mer utrymme. Dessa ligger vid Luleälven och har en fantastisk utsikt över Luleå med ett fåtal steg till stranden. Det finns 24 platser på plant gräsunderlag, de är 120 kvm stora med 10 ampere. När du hyr en strandtomt minst en vecka ingår ett sjudagars internetkort så du kan surfa när du vill! Minimum 7 dagars bokning under högsäsong.

Älvtomter

Älvtomterna är våra största platser på ca 140 kvm uppställning på asfalt och gräs till förtältet. Platserna har el, vatten och avlopp och ligger vacker intill Luleå älv. 23 st.

Tomter med asfalt och gräs

Vi har två områden där el-platserna har uppställning på asfalt och gräs till förtältet. A-området ligger närmast vår fina sandstrand, stugbyn och ved bastun. Både A-och C-området ligger nära lekplatsen, fotbollsplan och hoppkuddarna. Alla tomter är minst 80 kvm stora med 10 ampere. Minimum sju dagars bokningar under högsäsong.

Skogsmiljö

El-platserna på detta område ligger nära Arcusbadet och badstranden Niporna. Tomterna är 80 kvm stora med 10 ampere, på plant gräsunderlag under susande tallar. Om ni vill ha lite lugn och ro är dessa platser perfekta.

Säkra dina campingminnen nu
– Betala senare!

Alltid 90 dagar kredit och vi bjuder på räntefritt! Gäller vid betalning med Collector.

Info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Aktiviteter vid vintercamping

Läs mer

Julmarknader från norr till söder

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer