Campingtomt - First Camp Arcus-Luleå - Avkoppling och äventyr Hoppa till innehåll

Avkoppling och äventyr på Norrlands solkust

Upplevelser året om

365 campingdagar om året

Upplevelser året om

Campingtomt i Luleå

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar.

Undrar du hur dags du kan checka in på din campingtomt eller vad som gäller om du har med din hund på semestern? Här finns praktisk info där vi har samlat den viktigaste informationen.

Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

80-100 kvm med el

Område A 80-100 kvm på asfalt med el
Tomterna på A-området har uppställning på asfalt och gräs till förtältet. Alla tomter är minst 80 kvm stora med 10 amp och ligger nära vår fina sandstrand, stugbyn och vedbastun. Här har ni även nära till lekplats, fotbollsplan och hoppkuddarna. Området ligger vid servicehus A och det är ca 3 minuters promenad till reception och butik. Minimum 7 dagars bokning under högsäsong.

Område B 80 kvm med el
Tomterna på B-området har plant gräsunderlag och är minst 80 kvm stora med 10 amp. Här har ni nära till Servicehus B och det är 3-5 minuters promenad till reception, butik och lekplats. Många platser har utsikt över älven.

Område C 80-120 kvm med el
Tomterna på C-området har plant gräsunderlag och är minst 80 kvm stora med 10 amp. Här har ni nära till Servicehus C, butik och reception och det är 3 minuters promenad till lekplats.

Område C 80-100 kvm på asfalt med el
Tomterna på C-området har uppställning på asfalt och gräs till förtältet. Alla tomter är minst 80 kvm stora med 10 amp och här har ni nära till lekplats, fotbollsplan och hoppkuddarna. Området ligger vid servicehus C och det är ca 3-5 minuters promenad till reception och butik. Minimum 7 dagars bokning under högsäsong.

Område D 80 kvm med el
Tomterna på D-området ligger på plant gräsunderlag i skogsmiljö nära Arcusbadet och badstranden Niporna. Tomterna är 80 kvm stora med 10 amp. Om ni vill ha lite lugn och ro är dessa tomter perfekta. Servicehus D och en liten lekplats finns i närheten och det är 5-10 minuters promenad till reception, butik och större lekplats.

120 kvm med el

Stranden 120 kvm med el
Stora tomter som ligger vid Luleälven och har en fantastisk utsikt över Luleå och ett fåtal steg till stranden. Dessa tomter på plant gräsunderlag är 120 kvm stora. När du hyr en strandtomt minst en vecka ingår ett 7-dagars wifi-kort så du kan surfa när du vill!

120 kvm med el och VA

Område C 120 kvm med el och VA
Tomterna ligger på plant gräsunderlag vackert belägna nära älven, är ca 120 kvm stora och har 16 amp, vatten och avlopp. Här har ni nära till restaurangen och servicehus B och det är 3-5 minuters promenad till älven, lekplats, reception och butik.

140 kvm med el och VA

Älven 140 kvm med el och VA
Älvtomterna är våra största tomter på ca 140 kvm med vatten och avlopp. Dessa tomter har uppställning på asfalt och gräs till förtältet. De ligger med ett vackert läge intill Luleå älv med närhet till Servicehus B och Arcusbadet. Det är ca 5 minuters promenad till reception, butik och större lekplats.

60-80 kvm utan el

Område D 60-80 kvm utan el
Det finns 22 tomter utan el på C- och D-området, dessa ligger nära servicehus D och Arcusbadet. Det finns en liten lekplats i närheten och det är ca 5-10 minuters promenad till reception, butik och större lekplats. Dessa tomter är ej bokningsbara online.

 

*Observera att avvikelser i måtten på tomterna kan förekomma.

Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Bucket list 2021

Läs mer

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Cykla mountainbike

Läs mer