Äventyr i vinter - First Camp Hoppa till innehåll

Avkoppling och äventyr på Norrlands solkust

Upplevelser året om

365 campingdagar om året

Upplevelser året om

Äventyr i vinter

Det finns så mycket att uppleva i naturen när man campar även på vintern. Här tipsar vi om några roliga vinteraktiviteter för dig, vänner och familj som du kanske inte testat tidigare! Varför inte spendera sportlov eller jullovet här i vackra Luleå?

Åk hundspann

Det finns flera arrangörer i Luleåtrakten som arrangerar hundspannsturer. Du kan upptäcka den orörda naturen och tystnaden i de magiska norrländska skogarna med bland andra Luleå Adventure. Du får först en instruktion och får träffa hundarna, sedan åker ni ut på en tur med hundspannet. Rekommenderas varmt till de som vill uppleva ett riktigt vildmarksäventyr!

Norrskensjakt med snöskoter

Inget Norrland utan snöskotern, och att få uppleva det magiska norrskenet från snöskotern är en magisk upplevelse. För att se norrskenet så tydligt som möjligt gäller det att befinna sig där det är som mörkast och på en skoter är det lätt att ta sig till de bästa utkiksplatserna. Tillsammans med Explore Luleå kan du få åka ut på en utflykt du kommer minnas för alltid.

Skidåkning i området

Det finns mängder med skidspår och backar i området kring Luleå. Här kan du läsa mer och inspireras.

Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Bucket list 2021

Läs mer

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Cykla mountainbike

Läs mer