Hoppa till innehåll

Vi bygger First Camp Björknäs - Upplands-Bro

First Camp Björknäs – Upplands-Bro

Under kommande år gör vi allt vi kan för att du så snart som möjligt ska kunna upptäcka vår vackra camping i Björknäs! Mitt i naturen vid Mälarens strand väntar vad som ska bli First Camp Björknäs – Upplands-Bro. Här kommer vi erbjuda boende i en fantastisk miljö med naturen och Mälaren som närmaste granne bara 40 minuter från centrala Stockholm.

Vi bygger vi om och stänger First Camp Björknäs – Upplands-Bro. Det kommer på sikt att bli en helårsöppen destination med 52 nya och fullt utrustade stugor, 250 campingplatser för dig med husbil, husvagn och tält med tillhörande servicehus, nytt centrumhus med butik och restaurang samt Blïx barnklubb.

Till sommaren 2020 beräknar vi öppna delar av stugbyn samt ställplatser. Resterande delar förväntas stå färdiga till säsongen 2021.

Varmt välkommen att följa utvecklingen av vår camping i Upplands-Bro genom att signa upp på vårt nyhetsbrev här nedan, samt håll utkik på vår Facebook så att du är redo när destinationen öppnar.

Välkomna!

Info

Nyöppning

Vi bygger om First Camp Björknäs-Upplands Bro och öppnar delar av destinationen under sommaren 2020. Destinationen väntas stå helt färdig till säsongen 2021.

Följ oss här på hemsidan, på vår Facebook eller via vårt nyhetsbrev för att få mer information om när det går att boka First Camp Björknäs – Upplands-Bro.

Välkommen!

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Ö-camping i sommar

Läs mer

Klippor eller sandstrand?

Läs mer

Golfresor och camping

Läs mer