Badland - First Camp Hoppa till innehåll

Hisnande badäventyr direkt vid havet

5-stjärnig camping på Fyn

5-stjärnig camping på Fyn

Tropiskt badland för hela familjen!

Bøsøre Strand är inte bara en destination för avkoppling. Vi erbjuder en av Fyns bästa vattenparker, där det finns plats för skoj och bus – både inomhus och utomhus.

Semester med badland – Inom- och utomhus vattenpark på Fyn

Från den övre poolen som är 80 cm djup kan du prova vår Surfing Hill, som är namnet på en av våra vattenrutschbanor. Därifrån hamnar du i det stora bassängen, där vattnet är 128 cm djupt. Vattenparkens barnpool är bara 30 centimeter djup, där barn kan plaska i det varma vattnet.

Öppettider

Inomhus
Lågsäsong
mån – sön
10.00 – 20.00
Högsäsong
mån – sön
10.00 – 22.00
Utomhus
Sommarlov 10.00 – 19:00

Vårt spaområde

I vårt spa kan du koppla av i 37 graders vatten. Här finns solstolar att slappa på hela dagen lång. Om du behöver något läskande kan du besöka vår sjöjungfrubar, där vi serverar kalla drycker för både unga och gamla. Om du blir hungrig kan du köpa små, varma rätter.

20% på allt boende
Säkra nästa års boende med 20% rabatt!

Hurra! Vi firar att bokningen har öppnat och bjuder på 20% rabatt på allt boende – hela 2022 🎈 Boka med koden BOKA22 innan 31 oktober och passa på att säkra sommarsemestern och alla härliga långhelger med rabatt redan idag!

Info

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer