Campingtomt - First Camp Hoppa till innehåll

Hisnande badäventyr direkt vid havet

5-stjärnig camping på Fyn

5-stjärnig camping på Fyn

Bøsøre Strand – En av de trevligaste campingplatserna på Fyn

Letar du camping på Fyn? Då har du kommit till rätt ställe! På Bøsøre Strand kan vi erbjuda en 5-stjärnig camping för hela familjen. Hos oss får du den perfekta miljön för semestern, och det finns plats för både avkoppling, lek och aktiviteter för unga och gamla, och din hund är alltid välkommen. Med andra ord är du garanterad en campingupplevelse utöver det vanliga!

Campingplatser på Fyn – Här väljer du var och hur du vill bo

På Bøsøre Strand har vi fyra olika alternativ för att hyra utrymme om du anländer med din egen husvagn. Du väljer graden av komfort och den faktiska platsen på campingen. Nedan kan du se olika typer av utrymme:

 • Silverplatserna är min. 100 kvm. och med el på platsen.
  De ligger på den bakre halvan av campingen omgiven av vacker natur.
 • Guldplatser är min. 100 kvm. och med el på platsen.
  De ligger längst fram på campingen.
 • Platinaplatser är 100 kvm. och med ström-, vatten-, avlopps- och antennkontakter med DR-kanaler på plats. De ligger längst fram på campingen nära de många lekplatserna och vattenparkerna.
 • Diamantplatser är 140 kvm. och med ström-, vatten-, avlopps- och antennkontakter med DR-kanaler på plats. De ligger mitt på campingen och nära en liten lekplats.

Helgdagar och höstsemester

I priset ingår övernattningar i din egen husvagn eller tält på en platinaplats med vattenanslutning, avlopp och TV-anslutning (när dessa är slutsålda gäller samma erbjudande för guld- och silverplatser) och inklusive el.

Dessutom får du:

 • En frukostburger med pommes frites
 • En trevlig buffé på Eventyrkroen inklusive husets vin, öl eller läsk
 • En slushis för barnen varje dag
 • Gratis duschar i både familjerum och vanliga bad
 • Fri tillgång till vår tropiska vattenpark
 • Gratis trådlöst nätverk

En av de mest barnvänliga campingplatserna på Fyn

En sak är säker – du kommer inte att bli uttråkad. Här finns en mängd aktiviteter och faciliteter för stora och små. Vad sägs om ett besök i vår tropiska inomhusvattenpark? Eller prova de många rutschkanorna i vår utomhusvattenpark? Vi har fyra lekplatser spridda över hela campingen och i den äventyrliga rosenträdgården finns gamla spel, vi har även fotbollsgolf och minigolfbana. På stranden finns en volleybollplan och en grillplats.

Vi ser fram emot att ge dig en fantastisk upplevelse!

Bokningen för 2023 är öppen!

Äntligen kan du säkra nästa års campinglycka på just din favoritdestination, eller välj och vraka bland över 55 destinationer i Sverige och Danmark. Boka online och få 100kr rabatt. 2023 – här kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer