Kiosk & restaurang - First Camp Hoppa till innehåll

Camping centralt i Rättvik

Camping centralt i Rättvik

Camping centralt i Rättvik

Servicebutik

Här finns ett mindre utbud av dagligvaror så som bröd, mjölkprodukter, charkuterier, dryck, snacks och glass, tidningar, hygienartiklar samt en del andra praktiska artiklar. Butiken hittar du i samma lokal som vår reception. Perioden 12 augusti – 21 juni har butiken ett begränsat utbud.

Servering

Vi har en mindre servering med försäljning av enklare snabbmat så som korv med bröd eller mos, toast, pannkaka, kaffe och fikabröd mm.

Campingtillbehör

Vi är återförsäljare för produkter från Campinggrossisten. Du hittar här ett utvalt sortiment kemikalier och andra produkter som kan komma att behövas under campingvistelsen.

Massarbäck

Massarbäck är campingens granne och ligger strax bakom vår stugby. I deras gårdsbutik hittar du lokalproducerade grönsaker, utbudet varierar efter säsong. Mer information om Massabäck hittar du på deras facebook sida.

Café och mer på Viborgs holme!

Mysigt sommarcafé med närproducerade produkter och ett vilsamt lugn. På Viborgs holme serveras fika och mat med känsla och omtanke om både dig som gäst och vår omvärld.

Det mysiga trädgårdscaféet på Viborgs holme, inne på Enåbadet – Rättvik, är som en grönskande oas. Här finns inga bilar, bara frodig grönska och ett trivsamt lugn. På ön finns 10 vackra timmerbyggnader från 1600-1800-talet. Sittplatser finns både ute på tunet och inne i storstugan samt i några av de gamla byggnaderna. En hängmatta erbjuder en lugn stund för den som vill vila och på brokvisten finns böcker och serietidningar att låna eller byta.

På Viborgs holme finns något för alla smaker: gobitar, chokladpraliner, kardemumma- och kanelbullar, Rättviksglass och dagens efterrättspaj. För den hungrige finns matiga smörgåsar och tuttul (tunnbrödsrulle). Den som är törstig kan njuta av ekologiskt kaffe och te, läsk från Mora Bryggeri, äppelmust från Mora musteri samt saft och lemonad.

På ön finns också en rolig upplevelsestig i den lilla skogen för alla med barnasinnet kvar. Även trädgårdsspel att låna, styltor att prova och bakom ett av husen finns en badplats med en trapp ner till vattnet där det även går att angöra med båt.
Caféet är öppet under högsäsong Juni-Augusti. 

Barn och hundar är särskilt välkomna!

Bokningen för 2023 är öppen!

Äntligen kan du säkra nästa års campinglycka på just din favoritdestination, eller välj och vraka bland över 55 destinationer i Sverige och Danmark. Boka online och få 100kr rabatt. 2023 – här kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer