First Camp Bogense City - Fyn - First Camp Hoppa till innehåll

Citynära pärla med härliga badupplevelser

Vi har öppet året om

First Camp Bogense City – Fyn

 • Här på Bogense City – Fyn kan du campa och semestra året runt! Oavsett om du är ute efter massor av aktiviteter och bad, eller avkoppling i vackra omgivningar, så är Bogense stället för det. Här finns allt för naturälskare, men även för stadsfolk då Bogense trots sin blygsamma storlek har många olika butiker, restauranger och stormarknader i närområdet. Bogense är speciellt eftersom att stadens historiska byggnader och atmosfär är välbevarad. Besök och se för dig själv!

  Nära till allt

  First Camp Bogense – Fyn ligger på fem minuters promenadavstånd från centrum, småbåtshamnen och stranden. Här står familjen och gemenskapen i centrum och vi gör alltid vårt bästa för att skapa en så bra vistelse som möjligt för dig och din familj när du väljer att semestra hos oss. Om det låter bra så är First Camp Bogense rätt plats för dig! Välkommen!

  Interaktiv rundtur i 360-grader

  9 nya destinationer
  Upptäck våra nya destinationer

  Hurra! First Camp-familjen växer och vi välkomnar Svenska Campingpärlor in i gemenskapen! 9 nya destinationer att upptäcka inför ditt nästa campingäventyr, tjohoo!

  Info

  Ansvarig för uthyrning och bokning är First Camp Danmark A/S cvr: 41026413.

  Öppettider
  First Camp Bogense City – Fyn är öppen året runt. Använd gärna vår självbetjäning vid incheckning/utcheckning. Du kan checka in med eller utan bokning och du kan alltid kontakta oss om något går fel eller inte fungerar som förväntat.

  Destinationen är bemannad
  Personal finns på området under öppettiderna.

  25 oktober till 7 april
  måndag - fredag 08:00 - 17:00
  lördag - söndag Obemannat
  Se praktisk info

  Stugor i Bogense

  Läs mer

  Badland för familjen

  Läs mer

  First Camp i Danmark

  Läs mer

  Vilken blir din nästa destination?

  Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

  Laddar karta...

  Laddar

  Lästips för campinglivet

  Bucket list inför 2022

  Läs mer

  Tips – Upplev Skånes alla musterier

  Läs mer

  Våra bästa svampplockartips

  Läs mer