Aloha Camp - First Camp Hoppa till innehåll

Citynära pärla med härliga badupplevelser

Vi har öppet året om

Familjesemester i Aloha Camp

Njut av en underbar semester med familjen i vårt nya Aloha Camp-område! Inga bilar, ingen stress, massor av frihet. Aloha Camp är ett nybyggt område på campingen speciellt tillägnad alla utomhustyper som älskar det primitiva friluftslivet. Är du en klimatentusiast så vet du hur coolt det är att vara CO2-neutral. Och för alla kvalitetsmedvetna som uppskattar ett bra hantverk, även om det är enkelt. Billigt boende i en motorfri zon, samt frihet och gemenskap är tankarna bakom Aloha Camp.

Det miljövänliga Aloha Camp

Campet erbjuder bl.a på sex stora ISABELLA-tält, var och en med två sovrum, ett vardagsrum och en veranda. Verandan är perfekt för att avnjuta den lunch du lagar i det öppna köket som tillhör Aloha Camp. Med gott om plats för att bjuda in till en stor middag.

Alternativt boende

1. Glamping tält

Om en campingferie bara är saken för dig och du vill undvika stora investeringar i ett tält eller en husvagn, har vi det perfekta boendealternativet för dig.

Vi har skapat ett mycket speciellt tältområde på First Camp Bogense City, som vi kallar Aloha Camp. Här har vi satt upp 6 stora lyxiga glampingtält i högsta kvalitet från märket Isabella och utrustat dem med sängar och möbler så att du helt glömmer att du befinner dig i ett tält. Du behöver inte ens att behöva slå upp tältet eller packa ned det igen. Kort sagt, det är som att gå till ett hotell – direkt i naturen.

Maten lagas enkelt i det stora gemensamma uteköket intill tältet, som  är reserverat för de som övernattar i Aloha Camp.

Det finns plats för 6 personer i tältet. I glampingtälten finns en dubbelsäng i sovrummet, 2 våningssängar i barnrummet, soffa och vardagsrum, matplats och kylskåp. Dessutom finns en täckt terrass med plats för roligt lek och kul hela dagen. Naturligtvis finns det ljus och elektricitet i tälten.

Glamping är en relativt ny form av semester, där du kombinerar det bästa av den traditionella semestern i en husvagn med den lite mer primitiva och enklare semestern. Med våra glampingtält har vi skapat ramarna för den perfekta familjesemestern, långt ifrån vardagens stress och många sysslor.

2. Shelters / vindskydd

På First Camp Bogense Camping har vi också så kallade shelters, eller vindskydd för uthyrning. Om du är på semester i naturen, men ändå har massor av komfort och aktiviteter i närheten, är våra vindskydd precis saken för dig.

Våra vindskydd ligger i Aloha Camp-området, där du också hittar glampingtält och tipi-tält att hyra. Aloha Camp är ett bilfritt område där det finns ett stort gemensamt område med bra kök. Vindskydden kan hyras dagligen under hela säsongen, så även om du t.ex. är endast på transit- eller cykelsemester, det finns möjlighet till en övernattning.

Det finns plats för 4 personer i ett vindskydd, och det är möjligt att hyra skummadrasser om du inte tar med egna. Ni lagar enkelt mat i det stora gemensamma uteköket intill tältet.

Bokningen för 2023 är öppen!

Äntligen kan du säkra nästa års campinglycka på just din favoritdestination, eller välj och vraka bland över 55 destinationer i Sverige och Danmark. Boka online och få 100kr rabatt. 2023 – här kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer