Praktisk info - First Camp Hoppa till innehåll

Citynära pärla med härliga badupplevelser

Vi har öppet året om

Praktisk info

Incheckning
Incheckning sker från kl. 13:00 för camping och 15:00 för stugor på ankomstdagen. Vänligen kontakta receptionen i förväg om ni planerar att anlända efter ordinarie öppettider.

Utcheckning
Utcheckning sker senast kl 11:00. Önskar ni checka ut innan receptionen har öppnat ber vi er kontakta receptionen dagen innan avresa.

Servicebyggnader
950 kvadratmeter av fint inredda rum står till ditt förfogande när du besöker Bogense City-Nordfyn. Våra servicebyggnader, kök, bad och toalettfaciliteter städas kontinuerligt och hålls i bra skick. Det finns en stor toalettbyggnad som har många badrum och duschar. I alla rum finns självklart speglar och belysning.

I det stora badrummet och toalettrummet för barn är alla handfat och toaletter på barnhöjd. Det finns tre små duschar och skötbord installerat så att familjer med små barn har gott om plats.

Öppettider och säsonger
Destinationen är öppen året runt. Använd gärna vår självbetjäning vid incheckning/utcheckning. Du kan checka in med eller utan bokning och du kan alltid kontakta oss om något går fel eller inte fungerar som förväntat. Bommen är öppen mellan kl. 7.00 – 23.00.

WIFI
Stabil fiberanslutning täcker hela campingområdet. WIFI-anslutning betalas per enhet för att kunna surfa och köps i receptionen:

  • 1 dag: 19 DKK,-
  • 1 vecka: 69 DKK,-
  • 3 månader 249 DKK,-

            

Aktiviteter - på First Camp

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer