Utomhuspool - First Camp Hoppa till innehåll

Citynära pärla med härliga badupplevelser

Vi har öppet året om

Utomhuspool

Utomhuspool

Poolen, som ligger i hjärtat av campingen, är hem för många trevliga timmar.

Det finns både rutschkana, bubbelzon, två djup – och inte minst solstolar och parasoller, så du kan själv bestämma hur en dag vid poolen ska spenderas…

Även om First Camp Bogense City ligger nära både stranden, småbåtshamnen och vattenparken är det nu lätt att slinka ner i poolen och ta ett morgondopp eller ligga ute under ett parasoll med en kriminalroman i handen – eftersom när det inte längre finns hem till vagnen än en minut eller två till fots spelar det inte så stor roll om du bara har memorerat det hela.

Poolen värms upp med hjälp av solceller, så här kan du ta det lugnt och inte oroa dig för vare sig miljöföroreningar eller överanvändning – Du kan bara koppla av vid det härliga 700m2 poolområdet eller busa med barnen i vattnet. Det finns ett alternativ för allt.

Gäster som inte bor på plats betalar 50 DKK för att använda poolen.

Öppettider

Vattenpark utomhus
Lågsäsong: 10 – 16
Högsäsong: 10 – 19
Utomhuspoolen stänger söndag 28 augusti

Bo 3 nätter, betala för 2! ❄️

Njut av vintern med skidåkning, naturupplevelser och stugmys! Nu kan du bo 3 nätter i stuga eller hotell, men endast betala för 2. Erbjudandet gäller på ALLA svenska och danska destinationer. Se rabattkoden här!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

12 tips på längdskidåkning

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer