First Camp Bogense City-Nordfyn - First Camp Hoppa till innehåll

Black Friday: 40% på allt boende - hela våren!

Till erbjudandet!

Citynära pärla med härliga badupplevelser

Vi har öppet året om

First Camp Bogense City-Nordfyn

Här på Bogense City-Nordfyn kan du campa och semestra året runt! Oavsett om du är ute efter massor av aktiviteter och bad, eller avkoppling i vackra omgivningar, så är Bogense stället för det. Här finns allt för naturälskare, men även för stadsfolk då Bogense trots sin blygsamma storlek har många olika butiker, restauranger och stormarknader i närområdet. Bogense är speciellt eftersom att stadens historiska byggnader och atmosfär är välbevarad. Besök och finn ut själv!

Nära till allt
First Camp Bogense ligger på fem minuters promenadavstånd från centrum, småbåtshamnen och stranden. Här står familjen och gemenskapen i centrum och vi gör alltid vårt bästa för att skapa en så bra vistelse som möjligt för dig och din familj när du väljer att semestra hos oss. Om det låter bra så är First Camp Bogense rätt plats för dig!Välkommen!

Interaktiv rundtur i 360-grader

Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Öppettider
Destinationen är öppen året runt. Använd gärna vår självbetjäning vid incheckning/utcheckning. Du kan checka in med eller utan bokning och du kan alltid kontakta oss om något går fel eller inte fungerar som förväntat.

Til bogensecamping.dk

Receptionen
Bommen är öppen från kl. 7.00 – 23.00.

Se praktisk info

Stugor i Bogense

Läs mer

Badland för familjen

Läs mer

First Camp i Danmark

Läs mer

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Cykla mountainbike i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer