Campingtomt - First Camp Glyttinge-Linköping - Välkommen hit Hoppa till innehåll

Liten pärla nära city och Göta Kanals hjärta

Campingtomt

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar. First Camp Glyttinge-Linköping är perfekt för stadssemestern i Linköping eller för er som är på tur genom Östergötland. Här erbjuds boende i hemtrevliga stugor, på fina tältplatser och på 100 m² stora campingtomter utrustade med eluttag och fint inhägnade av lummiga häckar.

Destinationen är miljömärkt och utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Det finns också servicebutik och kiosk med diverse smått och gott.

Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

Campingtomt med el – maxlängd 9 meter

Våra härliga campingtomter ligger utspridda över campingen och innefattar de flesta tomter. Här bor du bekvämt med el på tomten och med närhet till de mesta av campingens faciliteter. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.

Campingtomt med el – maxlängd 7 meter

Dessa campingtomter utspridda över campingområdet. Här bor du bekvämt med el på tomten och med närhet till de mesta av campingens faciliteter. Dessa tomter passar dig med ett lite mindre ekipage. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.

Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Bucket list 2021

Läs mer

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Cykla mountainbike

Läs mer