Höstlov på Hagön-Halmstad - Rysligt roligt på höstlovet - Boka redan idag! Hoppa till innehåll

Ett guldkorn vid havet på västkusten

Ett guldkorn vid havet på västkusten

Ett guldkorn vid havet på västkusten

Ett guldkorn vid havet på västkusten

Höstlov på Hagön

Spöklika, mysiga och roliga aktiviteter

Höstlov, halloween och några dagars välförtjänt ledighet, det skojar man inte bort i första taget. Välkommen till en perfekt paus i vardagen här på Hagön under vecka 44. Lämna vardagen hemma och checka in till ett skönt lugn på vår camping, det blir rysligt roligt!

Missa inte detta på campingen:

  • Fredag – Pumpakarvning kl. 17
  • Lördag – Spökjakt kl. 17
  • Lördag – Filmvisning kl. 19

Halloweenhelg på Hagön-Halmstad

Gör en halloweenpumpa!
Att karva pumpor inför årets rysligaste och mysigaste helg är roligt för såväl stora som små campare. Häng med oss fredag 30 oktober kl. 17 och hjälp till att sprida lite extra ljus över campingen med din egenkarvade pumpa. Anmälan sker till receptionen.

Spökjakt
Vågar du följa med på spökjakt? Lite som orientering men med en spöööklik tvist… Starten går lördag 31 oktober kl. 17 och alla som lyckas hitta alla tio kontroller vinner såklart ett pris! Lycka till 👻

Filmtajm!
Inget höstlov utan ordentligt filmmys. Ellerhur? Vi bjuder in till en mysig filmvisning för alla som vill på lördag 31 oktober kl. 19. Anmälan sker till receptionen.

Roligt i närheten

Halmstad Aktivitetscenter
Halmstad Aktivitetscenter har hela familjen kul tillsammans! Välj mellan laserdome, prison island, gladiatorkamp och black pearl golf. En dag här blir en dag full av roligheter kan vi lova. Under höstlovet får ni som boende gäster på First Camp Hagön-Halmstad 10% rabatt på alla aktiviteter om ni uppger ”Höstlov2020” vid bokning.

Leos Lekland
Är ni sugna på lek och bus inomhus? Då ska ni bege er till Leos Lekland i Halmstad, endast 5 km från campingen. Dessutom kan du testa på parkour, innebandy, klättring och en hel del annat skoj! Perfekt höstlovsaktivitet om du frågar oss. Boka entré på deras hemsida.

Busfabriken
Att busfabriken är en favorit är inga konstigheter. Här kan alla barn busa, stoja, skoja, hoppa och leka precis så mycket de vill. Lek loss i alla klätterställningar, bollhav, rutschkanor och alla andra roliga aktiviteter på höstlovet. Läs mer om Busfabrikens öppettider och priser här.

Boka nu

Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Cykla mountainbike i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer