Vattenpark - First Camp Hoppa till innehåll

Familjeäventyr med badland och havsnära läge

Campingsemester för hela familjen!

Campingsemester på Fyn!

Njut av First Camp Hasmark Strand-Nordfyn

Inomhus- och utomhusvattenpark

I vår vattenpark inomhus har vi värmt upp vattnet till 28 ° C och luften till 31 ° C, så sommaren är här varje dag oavsett årstid! Vår vattenpark en av de mest populära på Fyn.

Vi är en av få campingplatser som har både inomhus- och utomhusvattenparker. Det finns bilder i flera storlekar och olika vattendjup: 30 cm, 70 cm och 127 cm.

Det är också möjligt att hålla fira en födelsedag i vår vattenpark. Undvik besväret hemma och bjud in till en rolig upplevelse som de kommer att prata om länge efter.

För ytterligare information ring oss på telefon: +45 64 82 62 06

Action för både stora och små

För de modiga finns det tre stora rutschkanor där du verkligen kan få fart innan du hamnar i den stora poolen med 127 cm djup.

Det är också vid den stora poolen som du hittar en massagebänk där du kan lossa de spända musklerna.

Dessutom finns en motströmskanal som kan utmana även den bästa simmaren.

I vår utomhusvattenpark värms vattnet naturligtvis upp, så även om vädret inte är varmt kan du hoppa in.

För de små finns en barnpool med ett djup av 30 cm, där det finns ett lekstorn med 4 mindre rutschkanor som slutar i den låga poolen.

Runt poolen finns bord, bänkar och solstolar där du kan titta på barnen som leker i vattnet eller kanske läsa en bra bok.

Obs. badlandet är stängt för säsongen från den 24/10 2021 – 8/4 2022

Nyheter på våra destinationer

Nu händer det spännande saker på våra destinationer. Vi renoverar, förbättrar och piffar upp inför årets stora säsong! Läs om vad som händer på din favoritdestination eller någon du tänkt besöka under året!

Info

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

12 tips på längdskidåkning

Läs mer

Bucket list inför 2022

Läs mer

Tips – Upplev Skånes alla musterier

Läs mer