Vikingatema - First Camp Hoppa till innehåll

Familjeäventyr med badland och havsnära läge

Campingsemester för hela familjen!

Campingsemester på Fyn!

Njut av First Camp Hasmark Strand-Nordfyn

Kliv in i vikingarnas värld

På Hasmark Strand Camping kliver du in i vikingarnas värld så snart du anländer och ser det stora vikingaslottet. Detta slott är kärnan på campingen och rymmer bland annat receptionen, restaurangen och butiken.

Det stora vikingaslottet är inspirerat av norsk mytologi. I Valhalla erbjuder vi bl.a. bingo banko, karaoke eller disco. Restaurang Freja erbjuder läckra bufféer och är inredd i autentisk vikingastil. Dessutom bjuder vårt mötesrum Frigg på fina fester och från Frigg är det tillgång till Odins torn, där det finns utsikt över hela campingplatsen.

Vår stora lekplats är byggd kring ett stort vikingafartyg som inbjuder till roliga skattjakter och vikingaspel för barn i alla åldrar. Tåget Thor-Expressen tar alla med på en rundtur på campingen, som går varje dag under högsäsong.

Från vår vattenpark kan du komma till hälsoavdelningen Norne. Det finns också myter från den norska mytologin. Bland annat finns en vackert dekorerad bänk som är inspirerad av Thors fångst av Midgårdsormen.

Hela  campingen kännetecknas av ett vikingatema, och vi ser fram emot att välkomna dig till vår vikingavärld.

Som vikingarna skulle säga: ”Alu, alu, laukr!”

Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Sommarlovstips för alla åldrar

Läs mer

Stugsemester i Sverige: våra 10 bästa tips

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer