Höstlov på Hökensås-Tidaholm - Massor av roliga aktiviteter Hoppa till innehåll

Aktiv semester i bästa skogsmiljö

Höstlov på Hökensås

Spöklika, mysiga och naturnära aktiviteter

Koppla bort vardagen och låt höstlovets lediga dagar låta dig varva ner. Här i natursköna Hökensås finns alla möjligheter att få en ordentlig paus, tillsammans med en hel del roliga aktiviteter!

Missa inte detta på campingen:

  • Onsdag 28/10 – Spökjakt 14:00
  • Fredag 30/10 – Filmvisning 14:00
  • Fredag och lördag – Restaurangen öppen kl. 12:00-19:00

Boka höstlovspaket

Badhus-paket
Sugen på att varva naturen med badäventyr? Besök Forshallen som är Tidaholms badhus för en avkopplande och rolig stund med familjen. Här finns både motionsbanor, plaskdamm och hoppbassäng. Bokar du boende och entré till badhuset under höstlovet får ni fri entré till badhusets relaxavdelning på köpet! Njut av sköna bastubad, upplevelse duschar och bubbelbad.

Barnens Hus-paketet
Barnens Hus är Tidaholms lekparadis i tre hela våningar med massor av skojiga lekrum i olika teman som utmanar både fantasin och leklusten. Här kan du leka, busa eller bara ta det lugnt och vila en stund. Bokar du boende och entré till Barnens Hus under höstlovet få ni en gratis fika på köpet. Och vem tackar väl nej till en gofika?

Naturnära aktiviteter hela veckan lång

Filmtajm!
Inget höstlov utan ordentligt filmmys. Ellerhur? På destinationen blir det en hel del av den varan. Jajamen här blir det filmvisning och alla barn är välkomna! Anmälan sker till receptionen.

Spökjakt
Ge er ut på en spännande spökjakt! Lite som orientering, men med en spööööklik tvist.

Prova fiskelyckan
Hökensås är ett mecka för alla fiskefantaster. Passa på att prova fiskelyckan denna vecka – Sportfiskecentrat erbjuder nämligen 15% rabatt på fiskekort (gäller röda, orangea och gula sjöar). Så fiska på!

Vandring
Från destinationen utgår en 11 km lång vandringsled. Upplev det vackra landskapet som omger destinationen med sin tallmo och böljande, mjuka åsar. Kanske tar du en avstickare till någon sjö och provar fiskelyckan dessutom?

Mountainbike
Från destinationen utgår en 19 km lång rundslinga, som gjord för dig som gillar att cykla MTB. Tycker du att 19 km är lite väl långt kan du gena på två ställen som halverar slingans längd. Vi ses i spåret!

Gratis ädelfiske i vår damm för alla barn
Testa fiskelyckan i vår knattedamm! Här fiskar alla barn upp till 12 år gratis när de bor hos oss.

Och du, restaurangen håller öppet fredag 30 oktober och lördag 31 oktober mellan 12-19. Det ska vara gött att vara ledig så låt någon annan laga middagen. 

Vill du boka ett av våra paket?

Hör av dig direkt till destinationen på hokensas@firstcamp.se eller 0502-23053. Är du bara intresserad av boende? Boka enkelt online här!

Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Cykla mountainbike i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer