Padel på Karlstorp - First Camp Hoppa till innehåll
Aktiviteter

Padel på Karlstorp

Äntligen! En av nyheterna inför säsongen 2022 är att två padelbanor byggts på Karlstorp. En härlig nyhet för alla padelälskare där ute. Det är en riktigt rolig aktivitet som passa både små och stora campare. Utmana familj eller vänner för att se vem som är den regerande padelmästaren under semestern! Ansvariga för banorna är We Love Padel och bollar och racket kommer att hyras ut i receptionen.

Vad är padel och hur går det till?

Padel eller padeltennis som det ibland kallas kommer ursprungligen från Latinamerika där sporten idag har miljontals utövare. Och det har ju inte undgått någon att padel även har slagit stort även i Sverige. Padel kan liknas vid en variant av tennis och squash och utövas lite som en mix mellan de två. Planen är till storleken ungefär hälften så stor som en tennisbana och man spelar allt som oftast dubbel – vilket innebär att man är fyra spelare på planen i lag om två. Det bästa av allt är att stora som små och nybörjare som proffs alla kan spela tillsammans och ha riktigt kul!

Vid varje bana finns regler och förklaringar som hjälper er att komma igång med spelet. Det finns såklart även personal till hands vid frågor eller funderingar. Vill du vässa dina padelskills ytterligare finns möjlighet att boka tränare på plats.

Boka padelbanor

  1. Surfa in på matchi.se
  2. Sök på destinationens namn
  3. Hitta en ledig tid som passar dig och boka

Tiderna släpps för bokning två veckor i förväg så boka gärna i god tid, tiderna brukar gå åt snabbt.

Hurra, banorna är på Karlstorp är nu färdigbyggda och redo för spel. Välkomna!

Läs mer om padel på First Camp här och se fler destinationer!

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer