Hoppa till innehåll

Västkustens pärla

Västkustens pärla

Västkustens pärla

Shoppinghelg i Gekås från 390kr/person

Shoppa loss på Gekås Ullared och bo i mysig campingstuga från endast 390kr/person*!

Endast 40 minuter i bil från vår camping First Camp Kärradal-Varberg ligger Ullared. Från campingen har du inte bara nära till bra shopping på Gekås utan här finner du även sommarstaden Varberg endast 1 mil bort som erbjuder mysiga restauranger och torg, underhållning, sevärdheter och aktiviteter för både stora och små. Här finns även mysiga strandpromenader och utmärkta surfingstränder för den äventyrlige.

Nu kan du passa på att krama ut det sista av semesterkänslan och ladda upp inför hösten på bästa sätt i en rymlig och fräsch stuga där du känner havsbrisen från stugans altan. Ni bor med plats för hela familjen och kan enkelt parkera bilen precis utanför stugan. Köket är fullt utrustat för att kunna laga en trevlig middag för hela sällskapet, men varför inte testa trevliga restaurang Fyren på campingområdet efter en lång dag i shoppingparadiset?

Från campingen till Gekås Ullared

Med bil: Ca 40 minuter på väg 153

Med buss: Se aktuella tider på Hallandstrafiken

*Pris räknat på stuga för 4 personer från fredag-söndag.

Boka sommarsäsongen 2019!
– Boka nu och betala senare

Alltid 90 dagar kredit och vi bjuder på räntefritt! Gäller vid betalning med Collector.

Info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Golfresor och camping

Läs mer

Resetips till din bucket list 2019

Läs mer

Caravan Stockholm 2019

Läs mer