First Camp Klim Strand - Nordvestkysten | Camping i Nordjyllannd Hoppa till innehåll

Vacker natur i närheten av anläggningen

First Camp Klim Strand – Nordvestkysten

Det finns knappast någon form av semester som ger mer mys och avkoppling än camping. Och det finns knappast någon campingplats som ger en bättre miljö för dina semesternöjen än First Camp Klim Strand. Så oavsett om du är för en husvagn, husbil, camping, stuga eller ett tält, så är First Camp Klim Strand – Nordvestkysten platsen där det händer.

Inramningen är fantastisk för barnfamiljer, där du kan aktivera dig i snö, slask, regn, storm och inte minst i SOL. På vår camping finns ett stort inomhusvattenland och en stor inomhuslekplats.

Camping på Nordjylland

Fira campingsemester på Nordjylland – och upplev historiska sevärdheter och fascinerande natur. Nordjylland, och speciellt Jammerbugten, har en spännande historia och en helt unik natur. Områdets klitterplantager och långa vita sandstränder är den perfekta kulissen för en härlig camping- eller stugsemester för hela familjen.

Missa inte heller Jammerbugtens mysigaste handelscentrum, Fjerritslev. Här finns bra inköpsmöjligheter och mängder av second hand- och specialbutiker. Fjerritslev ligger endast 10 minuters bilväg från campingplatsen.

Kika in lågpriskalendern 🎉

Vad sägs om att boka din nästa resa till bästa möjliga pris? Välj själv var, när och hur du vill åka och låt lågpriskalendern göra resten av jobbet. Här får du förslag på bästa pris utifrån dina önskemål, hurra!

Info

Öppettider
Campingplatsen är öppen hela året och du har möjlighet att använda vår självbetjäning vid in- och utcheckning.

Destinationen är bemannad
Personalen finns tillgänglig i området under öppettiderna.

 

23 juni till 13 augusti
Alla dagar 08:00 - 22:00
14 augusti till 25 september
Alla dagar 09:00 - 18:00
26 september till 31 december
Alla dagar 08:00 - 17:00

Öppettider
23 juni – 13 augusti

Butik
Alla dagar i veckan
08:00 – 22:00

Bistro
Alla dagar i veckan
12:00 – 22:00

Vattenland inomhus
Alla dagar 08.00-20.00
Vi resevrerar oss för eventuella justeringar

Se praktisk info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Sveriges skönaste stränder

Läs mer

Bästa campingarna på Västkusten

Läs mer

12 tips på mindre campingar

Läs mer