Lekplatser - First Camp Hoppa till innehåll

Lekplatser

Lekplatser för barn i alla åldrar

Lekplatserna vid First Camp Klim Strand – nordvästra kusten täcker stora områden och har olika upplevelser.
Det är här ungdomar och barn gillar att träffas och många vänskaper knyts.
Det är också här mamma och barn pappa ha kul med de små i familjen och kanske prova att gunga för första gången.

Det största lekplatsområdet, unikt beläget i sanddyner, är mer än 10 000 m2 och här finns klättertorn, multibana, beachvolley- och skateboardbana, linbana, fotbollsplaner och stora gungor och hoppkuddar.< /p>

Lekplatsen för de minsta är ca. 600 m2 och 2017 lät vi tillverka en ny sandlåda, hoppdyna, gungor och gungbräda. Lekplatsen har också ett centralt bollhus.

Dessutom finns det en lekplats för de minsta runt den sydligaste grill-/köksbyggnaden, så de minsta barnen kan leka precis bredvid medan mamma och pappa lagar mat.

Nyheter 2021, både för barn och vuxna!

Nu kan du spela Teqball på First Camp Klim Strand – Northwest Coast. Teqball är ett bollspel som spelas på ett böjt bord som kombinerar inslag av fotboll och bordtennis. Fram och tillbaka slår spelarna en fotboll med vilken del av kroppen som helst utom armar och händer.

Nu har du även möjlighet att prova på vår nybyggda pumptrack-kurs som är för unga och barn i alla åldrar. Här kan du cykla, skoter, skateboard eller vad du kan hitta på. 

Sist men inte minst kan vi nu även erbjuda Padel Tennis på First Camp Klim Strand – Nordvästkusten. Padel är en av Danmarks snabbast växande sporter, detta beror främst på att det är lätt för vuxna, unga människor och barn i alla åldersgrupper både för att lära sig och att leka.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer