Turridning - First Camp Hoppa till innehåll

Turridning och barnridning

Luksusrideferie  ligger nära First Camp Klim Strand – Northwest Coast, där du kan uppleva de fina hästar som Luksusrideferie erbjuder.

Rikke och Jesper är ägare till Luksusrideferie, de ställer sina hästar och sin expertis till gästernas förfogande och vi hoppas att ni alla kommer att stödja verksamheten.

Till turridningen används utbildade och välridna hästar, så all turridning är endast för vana ryttare och man ska vara minst 12 år och ha erfarenhet av att rida i terräng.

Tvåtimmarsturen är för mer erfarna ryttare och rids i tölt och skritt. Den utgår från Haw-kiosken på Thorupstrand och slutar vid Bulbjerg.

För den som vill prova på barnridning kan man hyra en häst i trettio minuter eller en timme och själv leda sitt barn längs sanddynerna och på stranden.

Mötesplatsen hittar du i slutet av Klim Strandvej vid hållplatsen precis innan sanddynerna. Vägen ligger parallellt med First Camp Klim Strand – Nordvästkusten. Du kan ta dig dit genom att gå ner igenom området till stranden och gå 100 meter till vänster vid första uppgången och sedan 50 meter fram till hållplatsen, där vi står med hästarna.

Luksusrideferie har hjälmar men ta gärna med en egen, eller eventuellt en cykelhjälm.

Specialpriser för campingplatsens gäster:

  • 2 timmars turridning: 475 kr, normalpris 600 kr.
  • 30 minuters barnridning 150 kr.
  • 1 timmes barnridning 200 kr.

Turridning ska bokas på förhand och direkt hos Luksusrideferie på telefon + 45 30 24 59 98

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer