Säsongsplatser - First Camp Klim Strand Camping Hoppa till innehåll

Vacker natur i närheten av anläggningen

Säsongsplatser

Njut av ett längre uppehåll på First Camp Klim Strand – Nordvästkusten med en säsongsplats. Vi erbjuder vacker natur och aktiviteter för hela familjen, oavsett om ni gillar fartfyllda aktiviteter och sport eller vila, naturupplevelser och avkoppling.

Information gällande säsongsplatser

  • För alla säsongsplatser gäller att namn på alla personer ska anges. Andra personer kan inte utnyttja platsen.
  • Obegränsad användning av platsen under perioden.
  • Gratis dagsgäster – gäster betalar endast vid övernattning eller vid användning av faciliteter där användaravgifter tillkommer
  • Möjlighet att köpa till extra familjehushåll
  • Fri tillgång till pool, badland och lekland
  • Gratis bad och varmt vatten i servicebyggnader
  • Möjlighet att köpa till platser för barnbarn inkl. säsongskort
  • Alla säsongsplatser är exkl. el och debiteras med 3,75:- per kHw

Försäsongsplats

Försäsongen bjuder på många helgledigheter som påsk och Kristi himmelsfärd, och därför är det en god idé att boka en försäsongsplats hos oss. Ställ upp husvagnen före påsk och låt den stå kvar till början av juli. Det finns inga begränsningar när det gäller användning av platsen.

Helårsplats

Försäsongen bjuder på många helgledigheter som påsk och himmelsfärd. Dessutom kan vi erbjuda mängder av aktiviteter hela sommaren. Ställ upp vagnen före påsk och låt den stå kvar fram till hösten. Det finns inga begränsningar när det gäller användning av platsen.

Vår- och höstsäsong

Njut av våren och hösten på First Camp Klim Strand – Nordvästkusten.

Erbjudandet är perfekt för dig som vill ta med familjen på campingsemester i juli. 

Eftersäsongsplats

Njut av ett längre uppehåll på First Camp Klim Strand – Nordvästkusten med en säsongsplats på hösten.

Sensommaren är vanligtvis varm i Danmark och First Camp Klim Strand – Nordvästkusten lockar både fasta gäster och turister den här tiden på året.

Vi erbjuder vacker natur och aktiviteter för hela familjen, oavsett om ni gillar fartfyllda aktiviteter och sport eller vila och avkoppling.

Vinterplats

Vintercamping är en unik upplevelse, inte minst på First Camp Klim Strand – Nordvästkusten. Njut av havet en kall vinterdag, gå en långpromenad längs stranden och mys i husvagnsvärmen tillsammans familjen.

Prisvärd vintercamping

Om du inte redan är vintercampare, prova på att vintercampa här på First Camp Klim Strand – Nordvästkusten. Ta del av våra fina erbjudanden.

“Vinterförvara” husvagnen hos oss

Är du van att vinterförvara husvagnen under de kalla månaderna? Varför inte låta husvagnen stå kvar hos oss under vintern? Så slipper du tänka på vinterförvaring av din husvagn. Och – viktigast av allt – du och din familj kan njuta av campinglivet under vinterhalvåret.

Vintercamping på anläggningen

Upplev äkta hygge och lugna, avkopplande omgivningar. Vintercamping är en tid då man kan njuta av varandras sällskap ännu mer och träffa nya vänner bland andra campare. Gemenskapen blir extra stark när man sitter inne i värmen och betraktar vintern utanför.

Under vintersäsongen är inomhusaktiviteter som vattenland och lekland stängda, men barnen kan fortfarande använda alla våra lekplatser utomhus.

Det är inte alla servicebyggnader som är öppna, men toaletter, bad och kök hittar ni i servicebyggnad 2.

Bokningen för 2023 är öppen!

Äntligen kan du säkra nästa års campinglycka på just din favoritdestination, eller välj och vraka bland över 55 destinationer i Sverige och Danmark. Boka online och få 100kr rabatt. 2023 – här kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer