Hoppa till innehåll

Med utsikt över Dalälven

Campingtomt

First Camp Mellsta-Borlänge erbjuder trevligt boende i lugna och vackra omgivningar strax intill Dalälven. Här finns 125 campingtomter för husvagn, husbil och tält samt 12 stugor i olika storlek och standard att välja mellan. Campingen är öppen året runt.

Destinationen är utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, ugn samt mikrovågsugn. På området hittar ni också restaurang, café, gatukök och kiosk.

Hundar är varmt välkomna så länge de hålls kopplade när de vistas på området. I närheten finns en fin hundbadplats för svalkande dopp och vattenlek.

Intresserad av säsongsplats?

Sommarsäsong
Gäller: 2020-05-01 – 2020-09-15
Pris: 8500 kr

Försäsong
2020-05-01 – 2020-06-21

Eftersäsong
2020-08-02 – 2020-09-15

Kostnaden för el tillkommer med 1,95:-/kWh.

Vintersäsong

Skid- och skridskoåkning runt knuten

Borlänges pärla First Camp Mellsta-Borlänge har fina längdspår i direkt anslutning till campingen. När mörkret faller över skogen tänds belysningen i femkilometersspåret, vilket gör att du kan åka precis när du känner för det.

Oavsett om du väljer Lugnet eller Mellsta som utgångspunkt har du nära till Sjön Runn, känd för sin långa skridskosäsong och minst lika långa och välplogade banor. De kortare banorna på 3–5 km lockar många barnfamiljer och den som vill skrinna längre väljer banan mellan Ornäs och Falun som är imponerande 15 km enkel väg.

Ca 15 km från Mellsta ligger Romme Alpin, med 31 nedfarter från två toppar och en högsta fallhöjd på 257 meter. Skidanläggningen har ett effektivt och bekvämt liftsystem som ger mer mindre kötid och mer tid till skidåkning.

Vintersäsong: 15 september 2019 – 1 maj 2020
Pris: 5700 kr, kostnaden för el tillkommer med 1,95:-/kWh.

Kontakta oss på destinationen eller på vårt Contact Center för mer information och bokning.

Säkra dina campingminnen
– Boka med flex idag!

Bokningen för 2020 är öppen. Säkra din campinglycka med flexpris för mer frihet i din bokning.

Info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Höstlovsaktiviteter

Läs mer

Vandringsleder i Skåne

Läs mer

På fiskeresa i Sverige och Danmark

Läs mer