Höstlov på First Camp Nickstabadet-Nynäshamn - Boka på firstcamp.se Hoppa till innehåll

Avkoppling i citynära badparadis

Avkoppling i citynära badparadis

Avkoppling i citynära badparadis

Avkoppling i citynära badparadis

Avkoppling i citynära badparadis

Avkoppling i citynära badparadis

Höstlov på Nickstabadet

Spöklika, mysiga och naturnära aktiviteter

Koppla bort vardagen och låt höstlovets lediga dagar låta dig varva ner. Här på Nickstabadet-Nynäshamn finns alla möjligheter att få en ordentlig paus, tillsammans med en hel del roliga aktiviteter och sköna erbjudanden!

Missa inte detta på campingen

  • Flera dagar – Spökjakt 18:00 👻
  • Flera dagar – Filmvisning 17:00
  • Lördag – Halloweenfirande 17:00 🎃

Rysligt, mysigt och roligt på Nickstabadet

Spökjakt
Vågar du följa med på spökjakt? Lite som orientering men med en ryslig tvist… alla som tar sig igenom vinner ett pris! Har du (o)tur kanske du träffar på äkta monster… 😱
Datum och tid: 25,27,29 och 31 oktober kl. 18:00

Filmtajm!
Inget höstlov utan filmmys. Ellerhur? Vi bjuder in till filmvisning flera dagar under veckan. Popcorn och andra gottigheter finns såklart att köpa.
Datum och tid: 24,26,28 och 30 oktober kl. 17:00

Halloweenbonanza med Ung Fritid
Halloweenfirandet är ett måste! På lördag 31 oktober, självaste halloween, kommer Ung Fritid till campingen med massor av aktiviteter i bagaget. Kom utklädd – bäst utklädnad vinner ett pris! Om vädret tillåter kommer det finnas korvförsäljning och utomhusdisco! 💃🏼🕺🏼
Datum och tid: lördag 31 oktober kl. 17:00

Kul i närheten

Middag inkl. shuffleboard/biljard på Bar and Burgers
Koppla bort alla vardagsbestyr och låt någon annan laga kvällens middag! På Bar and Burgers i Nynäshamn får du som boende gäst en timmes gratis shuffleboard eller biljard efter maten. OBS! Måste bokas i förväg och gäller i mån av plats. Sååå.. skynda dig att boka helt enkelt!

Nynäs Bowling
Utmana familjen i bowling! Klassikern som aldrig blir gammal. Nynäs Bowling har öppet tisdag-söndag och du, det tar 10 minuter att promenera så är du framme! Boka online för att vara på säkra sidan – här.

Padelproffs nästa?
Padel har stigit till skyarna likt en rymdraket. På Nynäshamn Padelcenter flyger bollarna hej vilt på banorna mest hela tiden. Sugen på att testa på? Du som boende campinggäst får hela 50% rabatt mellan kl. 07-17 måndag, onsdag och fredag. Ta del av rabatten genom att boka via receptionen. En perfekt höstlovsaktivitet för hela familjen. OBS! Erbjudandet gäller i mån av plats.

Boka nu

Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Cykla mountainbike i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer