Campingtomt - First Camp Nydala-Umeå - Välkommen hit Hoppa till innehåll

Njut av den vackra Norrlandskusten

Upplevelser året om

365 campingdagar om året

Campingtomt i Umeå

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar.
Undrar du hur dags du kan checka in på din campingtomt eller vad som gäller om du har med din hund på semestern? Här finns praktisk info där vi har samlat den viktigaste informationen.

Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

100 kvm med el

Tomt 100 kvm med el
Campingtomter med 10 amp el på plant område med i huvudsak gräsunderlag, ca 100 kvm stora.

100 kvm med el och vatten

Tomt 100 kvm med el och vatten
Tomterna ligger på ett plant område med i huvudsak gräsunderlag samt omgivande häck, är ca 100 kvm stora med 10 amp. Färskvattenkran finns i anslutning till tomten.

140 kvm med el och VA

Tomt XL 140 kvm med el och VA
Tomterna ligger på ett plant område med i huvudsak gräsunderlag, är ca 140 kvm stora med 10 amp. Dessa tomter passar dig med stor husvagn eller som vill ha mycket yta att röra dig på.
Färskvattenkran och avlopp för spillvatten finns i anslutning till tomten. Härifrån har du nära till grillplats, volleybollbana och utedisk.

Område utan el

Tomt utan el
Våra tomter utan el ligger på ett plant gräsunderlag med närhet till receptionen och toaletter som är öppna under sommaren. Dessa tomter är inte bokningsbara i förväg.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

5 anledningar att campa i Varberg i sommar!

Läs mer

Vårens måsten i Campingsverige

Läs mer

Hitta de bästa campingarna på östkusten

Läs mer