Hoppa till innehåll

Njut av den vackra Norrlandskusten

Upplevelser året om

365 campingdagar om året

Campingtomter

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. För er som reser med husvagn, husbil eller tält har vi fina campingtomter att välja på – här finns något för alla önskemål. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och många bokar därför sin campingtomt i förväg. Tänk på att vara ute i god tid om du vill vara säker på att få just den plats du önskar.

100 kvm med el

Område 100 kvm med el
Campingtomter med el på plant område med i huvudsak gräsunderlag, ca 100 kvm stora med 10 amp.

100-140 kvm med el och VA

Område 100 kvm med el och VA
Tomterna ligger på ett plant område med i huvudsak gräsunderlag samt omgivande häck, är ca 100 kvm stora med 10 amp. Färskvattenkran finns i anslutning till platsen.

Område XL 140 kvm med el och VA
Tomterna ligger på ett plant område med i huvudsak gräsunderlag, är ca 140 kvm stora med 10 amp. Dessa tomter passar dig med stor husvagn eller som vill ha mycket yta att röra dig på.
Färskvattenkran och avlopp för spillvatten finns i anslutning till platsen. Härifrån har du nära till grillplats, volleybollbana och utedisk.

Område utan el

Område utan el
Våra tomter utan el ligger på ett plant gräsunderlag med närhet till receptionen och toaletter som är öppna under sommaren. Dessa platser är inte bokningsbara i förväg.

Säkra dina campingminnen nu
– Betala senare!

Alltid 90 dagar kredit och vi bjuder på räntefritt! Gäller vid betalning med Collector.

Info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Caravan Stockholm 2019

Läs mer

Julklappar och julklappstips

Läs mer

Aktiviteter vid vintercamping

Läs mer