Hoppa till innehåll

Njut av den vackra Norrlandskusten

Upplevelser året om

365 campingdagar om året

Campingtomt i Umeå

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar.
Undrar du hur dags du kan checka in på din campingtomt eller vad som gäller om du har med din hund på semestern? Här finns praktisk info där vi har samlat den viktigaste informationen. Funderar du på att bli säsongsgäst hos oss kan du läsa mer här.

100 kvm med el

Tomt 100 kvm med el
Campingtomter med 10 amp el på plant område med i huvudsak gräsunderlag, ca 100 kvm stora.

100 kvm med el och vatten

Tomt 100 kvm med el och vatten
Tomterna ligger på ett plant område med i huvudsak gräsunderlag samt omgivande häck, är ca 100 kvm stora med 10 amp. Färskvattenkran finns i anslutning till tomten.

140 kvm med el och VA

Tomt XL 140 kvm med el och VA
Tomterna ligger på ett plant område med i huvudsak gräsunderlag, är ca 140 kvm stora med 10 amp. Dessa tomter passar dig med stor husvagn eller som vill ha mycket yta att röra dig på.
Färskvattenkran och avlopp för spillvatten finns i anslutning till tomten. Härifrån har du nära till grillplats, volleybollbana och utedisk.

Område utan el

Tomt utan el
Våra tomter utan el ligger på ett plant gräsunderlag med närhet till receptionen och toaletter som är öppna under sommaren. Dessa tomter är inte bokningsbara i förväg.

Säkra dina campingminnen nu
– Betala senare!

Alltid 90 dagar kredit och vi bjuder på räntefritt! Gäller vid betalning med Collector.

Info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Höstlovsaktiviteter

Läs mer

Vandringsleder i Skåne

Läs mer

På fiskeresa i Sverige och Danmark

Läs mer