Campingtomt - First Camp Nydala-Umeå - Välkommen hit Hoppa till innehåll

Njut av den vackra Norrlandskusten

Upplevelser året om

365 campingdagar om året

Campingtomt i Umeå

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar.
Undrar du hur dags du kan checka in på din campingtomt eller vad som gäller om du har med din hund på semestern? Här finns praktisk info där vi har samlat den viktigaste informationen.

Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

100 kvm med el

Tomt 100 kvm med el
Campingtomter med 10 amp el på plant område med i huvudsak gräsunderlag, ca 100 kvm stora.

100 kvm med el och vatten

Tomt 100 kvm med el och vatten
Tomterna ligger på ett plant område med i huvudsak gräsunderlag samt omgivande häck, är ca 100 kvm stora med 10 amp. Färskvattenkran finns i anslutning till tomten.

140 kvm med el och VA

Tomt XL 140 kvm med el och VA
Tomterna ligger på ett plant område med i huvudsak gräsunderlag, är ca 140 kvm stora med 10 amp. Dessa tomter passar dig med stor husvagn eller som vill ha mycket yta att röra dig på.
Färskvattenkran och avlopp för spillvatten finns i anslutning till tomten. Härifrån har du nära till grillplats, volleybollbana och utedisk.

Område utan el

Tomt utan el
Våra tomter utan el ligger på ett plant gräsunderlag med närhet till receptionen och toaletter som är öppna under sommaren. Dessa tomter är inte bokningsbara i förväg.

Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Bucket list 2021

Läs mer

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Cykla mountainbike

Läs mer