Höstens roliga aktiviteter - First Camp Hoppa till innehåll

Vi har öppet som vanligt

Njut av den vackra Norrlandskusten

Upplevelser året om

365 campingdagar om året

Höstens roliga aktiviteter

Det finns alltid någonting att göra i Umeå, oavsett vilken tid på året. Under hösten finns både roliga utomhus- och inomhusaktiviteter att upptäcka. För dig som är intresserad av kultur finns kanske till och med för få dagar för att hinna med allt? Här har vi listat några favoriter som kan passa hela familjen.

 1. Älgens Hus
  Ett storslaget möte med skogens konung väntar strax utanför Umeå! Här kan du klappa och umgås med skogens konung på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt.
 2. Gitarrmuseet
  Gitarrmuseet i Umeå är väldens största privatägda gitarrsamling och även en av de finaste enligt branschen. Ett måste för den musikintresserade!
 3. Umedalens Skulpturpark
  Gratis att besöka hela året runt. En lekfull upplevelse för hela familjen.
 4. Åk hundspann
  Ett äventyr i naturen som du sent kommer glömma. Här finns flera arrangörer som har turer från september fram genom hela vintern.
 5. Bildmuseet
  Bildmuseet i Umeå är ett av Sveriges största och främsta konsthallar för internationell samtidskonst, och det är helt gratis att besöka.
Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Camparnas bästa (nybörjar)tips

Läs mer

Poolsemester i Sverige

Läs mer

Fixa charterkänsla i Sverige

Läs mer